Artist

david-guetta

David Guetta

ProFM
On Air
George Vintila
ED SHEERAN - Perfect
George Vintila
Apreciază pagina noastră

 

DJ-ul francez David Guetta este propulsat in topul DJ-ilor datorita deselor prezente la unul dintre cele mai mari evenimente mondiale din zona dance – Sensation White.
Dupa ce “The World Is Mine” ajunge in topul celor mai bune piese dance in anul 2005, Guetta devine unul dintre DJ-ii preferati ai multimilor de clubberi din intreaga lume.
DJ-ul francez David Guetta a castigat titlul de "cel mai de succes DJ" la World Music Awards 2007. Ceremonia ce a avut loc in Monte Carlo a fost transmisa in 160 de tari si a fost vizionata de aproape un miliard de telespectatori.
La trei ani dupa `Guetta Blaster`, David Guetta revine cu un nou album de studio intitulat `Pop Life”, album lansat pe 19 iunie 2007.
Co-produs de Joachim Garraud, noul proiect al lui David Guetta este fructul unei munci indelungate, cei doi compunand peste 30 de piese, dintre care au ales pentru `Pop Life` pe cele care se inscriau cel mai bine in genul club.
Primul extras pe single de pe "Pop Life" este melodia "Love is gone", care a devenit hit in intreaga lume.
Noul extras pe single de pe albumul "Pop Life" al lui David Guetta se numeste 'Baby when the Light', iar videoclipul piesei este difuzat in heavy rotation pe posturile TV de specialitate.

Nou in playlistul ProFM