andrei-voicu-himpnoza-profm

VIDEO INCREDIBIL! Demonstraţie de hipnoză cu Andrei Voicu, în direct la ProFM

Suntem destul de rezervaţi când urmărim un episod de hipnoză, tindem să credem că este o făcătură. Cum ar fi să vezi pe bune unul şi chiar tu să fii hipnotizat? Nici noi nu am crezut până nu am văzut.

Andrei Voicu ne-a hipnotizat şi la propriu şi la figurat. El a fost invitat la matinalul ProFM, miecuri, 19 aprilie. Ne-am fi dorit să ne hipnotizeze şi să ne scape de kilogramele în plus acumulate în zilele de Paşte. Andrei este un celebru hipnotist, iar demonstraţia sa de la ProFM ne-a pus pe gânduri. Rău de tot. Daniel, unul din colegii noştri de la ProFM, s-a lăsat pe mâinile lui Andrei, iar ce a urmat a fost filmat. Trebuie să vezi ca să crezi.


ATENŢIE! TOATE MOMENTELE AU FOST PE BUNE! NU ESTE O FĂCĂTURĂ SAU SCENARIU PREALABIL

După momentul cu Andrei Voicu, Daniel a povestit în direct la ProFM trăirile pe care le-a avut în timp ce era sub efectul hipnozei. În acel moment, Andrei i-a mai oferit un experiment de neuitat.

Pe hipnotistul Andrei Voicu îl poţi vedea LIVE, duminică, 23 aprilie, la CinemaPro, ora 18.00, cu show-ul HIPNOSTITUL.  Este cel mai mare eveniment de hipnoza din România unde celebrul hipnotist Andrei Voicu va încânta publicul cu un “altfel” de divertisment. Cu un simplu “DORMI ŞI TE RELAXEZI”, începe distracţia.

Hipnoza pe scenă este un spectacol inedit, un spectacol interactiv în care publicul devine protagonistul, iar hipnotistul un simplu îndrumător, unde spectatorii vor experimenta un mod inedit de distracţie, amuzament şi relaxare. Atenţie! Este pericol de experienţe memorabile, râsete cu lacrimi şi chiar dependenţă!