whats-UP-header-profm

Stăpânul rimelor! What's Up a improvizat pe "Imagine" a lui John Lennon

What's UP a lansat pe 27 martie noul single "La Tine". Povestea piesei a spus-o la matinalul ProFM, joi, 11 mai. Bineînţeles că s-a lăsat şi cu cântare în LIVE Session. A interpretat acest single, dar a fost provocat de Delia şi Macanache să cânte piesa "Imagine" a lui John Lennon.

What's UP a avut un moment de improvizaţie, cu care ne-a arătat că este "Stăpânul Rimelor". Momentul a fost provocat de Delia şi Macanache, cei care l-au pus să cânte "Imagine" a lui John Lennon şi  "Bohemian Rhapsody" de la Queen. Aşa e obiceiul la matinalul ProFM, precedentul invitat îi lasă două întrebări şi o provocare următorului. Cum miercuri au fost Delia şi Macanache, iată ce au pus la cale cei doi pentru What's UP. 

DELIA: Când ţi-ai instalat WhatsApp-ul pe telefon şi de ce ai mai avut nevoie de WhatsApp?

What's UP: Am instalat WhatsApp-ul pe telefon foarte târziu când toată lumea îmi spunea că sunt anormal. Să vă zic cea mai tare poveste despre WhatsApp. La un moment dat s-a vândut WhatsApp către Facebook. Vreau să vă zic că jumătate din familie m-au sunat şi m-au felicitat. Bravo, băiatule, te-ai îmbogăţit, era şi timpul. Le-am explicat că nu-mi aparţine WhatsApp-ul sub nicio formă. Acum eram cu burta la soare, undeva la mare.

MACANACHE: Cum se numeşte primul album lansat de la cei de la Das EFX?

What's UP: M-ai pierdut, Maca. Nu ştiu, dar pot să-ţi spun cum se numeste primul album al lui WhatsUp. Se va numi Povestea Inimii, l-am anunţat de 7 ani. Îl voi lansa pe 8 februarie 2018, un pic cam târziu, dar sper să vă placă.

La final a venit provocarea: Provocarea de la Maca este să cânti "Imagine" de la John Lennon, iar de la Delia, "Bohemian Rhapsody" de la Queen. What's UP a improvizat pe loc nişte rime şi momentul a ieşit tare bine. Dă-i un play!

Comentarii