Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA OLIVIA ADDAMS - SCRISORI IN MINOR PROFM ID

Provocarea vedetelor! "Miţă" de la Bere Gratis a cedat: nu vă e ruşine, animalelor!"

mita-amna-profm-header2

Bere Gratis şi Amna au fost invitaţi la matinalul ProFM, miercuri, 26 iulie. Au venit cu un cadou mai special: noul single "Cum e Dragostea" pe care l-au cântat în LIVE Session. Toţi erau cu gândul la vacanţă, aşa că fiecare şi-a adus aminte care au fost destinaţiile cele mai frumoase din concedii.

Dintr-o dimineaţă aşa relaxantă nu putea lipsi celebra rubrică Provocarea Vedetelor, de care artiştii se cam tem. Asta pentru vedetele din muzică au o imaginaţie bogată. De "Miţă" de la Bere Gratis şi Amna s-a ocupat Inna, precedentul invitat din matinalul ProFM. S-a început cu două întrebări de încălzire, după care a urmat adevărata provocare.

Inna: Când ai vărsat ultima dată cafea pe cineva şi cine era persoana?

Mihai "Miță" Georgescu - Eu nu beau cafea.
Amna - Eu vărs în fiecare zi pe mine. Mi se pare imposibil să nu verşi cafea în maşină. Mi se mai întâmplă foarte des să merg la evenimente şi să vărs cafea pe rochie.

Inna: Care este piesa care o asculţi şi o fredonezi cel mai des?

Mihai "Miță" Georgescu - eu am rămas cu piesa Sagapao Pao Pao
Amna - Despacitoooo.  Doamne, este exasperare cu piesa asta! Revenind la un răspuns serios cred că "cine m-a făcut om mare" şi "Am o căsuţă mică".

Inna a păstrat pentru final provocarea. "Eu încep o poveste şi voi trebuie s-o continuaţi, eventual, s-o şi terminaţi. Au fost odată în studioul ProFM, GreeG şi Onuc. Şi ei au..."

Amna a încercat să continue povestea din acel punct, dar, la un monent dat, "Miţă" a izbucnit şi a spus: nu vă e ruşine, animalelor! Dă-i un play şi vezi în ce context a făcut această afirmaţie.

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Top citite
01 A7301725 - Copy
PROFM SuperGirl 2024: cel mai tare concert cadou pentru super fete!
02 Vizual_PROFM_Super Girl
PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor
03 dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!
04 more than 100
More Then 100 - Cele mai bune piese din 2023 la PROFM
05 postare 1080x1080 garsoniera profm SIBIU v2
Garsoniera PROFM ajunge în Liquid Club din Sibiu
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
slider profm general
PROFM, DigiFM, Digi24 și DigiSport, printre cele mai citate canale media în luna august

Clasamentul celor mai citate surse media în luna august în România, realizat de compania de monitorizare mediaTRUST, arată că Digi24, DigiSport, DigiFM și PROFM dau ora exactă în materie de știri și informații de interes național.

#FOLLOWPROFM München, un vis devenit realitate pentru Briana și Delia

La PROFM toamna a început cu un girls trip în München, experiență pe care câștigătoarele concursului, gemenele Briana și Delia, au numit-o „un vis devenit realitate”.

stire
Vara asta asculți Matinalul Lejer de Vară cu Liza și Ionuț!

De luni, la PROFM începe Matinalul Lejer de Vară.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
DIGI SPORT Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport
Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport
DIGI FM Codin Maticiuc oferă 3000 de euro pentru prinderea hoțului care a furat telefonul prietenului său
Codin Maticiuc oferă 3000 de euro pentru prinderea hoțului care a furat telefonul prietenului său