IMG 4291

PROVOCARE ÎNDEPLINITĂ! Elena Gheorghe i-a IMITAT pe Fuego, Florin Salam și Mariah Carrey, în DIRECT la...

Nici Elena Gheorghe nu a scăpat de testul provocărilor lăsate de invitatul anterior, la Matinalul ProFM! Pentru ea, Lora a compus o serie de întrebări și provocări ce am fi crezut că-i vor da bătăi de cap, însă Elena Gheorghe ne-a dovedit contrariul!

Iată cum s-a descurcat:

"Draga mea Elena, sunt foarte curioasă cum sună urările de sărbători în aromână", a fost prima dintre provocările lansate de Lora pentru Elena Gheorghe, iar răspunsul a venit imediat :)

"De-a lungul timpului, ai abordat foarte multe stiluri muzicale și toate ți-au ieșit foarte bine. Sunt curioasă dacă există vreun stil muzical pe care ți-ai dori să-l abordezi și nu ai făcut-o încă", a întrebat-o Lora.
"Am cântat foarte multe stiluri, așa cum a spus și Lora, însă eu de obicei cânt ceea ce îmi place și chiar dacă se poartă nu știu ce gen muzical, dacă eu consider că nu mi se potrivește, nu îl cânt. Sunt genul de om căruia dacă îl place un lucru îl face, dacă nu, nu", a răspuns Elena Gheorghe.

Citește și: MOTIVUL pentru care Elena Gheorghe ÎMPODOBEȘTE BRADUL de pe 1 decembrie: "Fac asta ca să ..."

"Mi-ar plăcea foarte tare să aud piesa ta, "Bună dimineața", cântată ca și cum: 1. ar fi piesa lui Florin Salam, 2. ar fi piesa lui Fuego, 3. ar fi piesa unei artiste pe care tu o adori, Mariah Carey", a fost ultima provocare lansată de Lora, iar răspunsul Elenei a fost unul pe măsură:
"Eu pe Florin Salam îl consider un artist extraordinar! Acest om cântă foarte, foarte bine și are niște melisme și inflexiuni extrem de interesante. Nu degeaba a cântat și cu oameni importanți. Are talent și îl respect pentru asta! La fel și Fuego, care cred că este cel mai iubit cântăreț din țara asta!", a mărturisit Elena Gheorghe, la ProFM.

Comentarii