rsz_img_8915

Oana Radu, MOMENT de SINCERITATE la Matinalul ProFM: "Mă prefăceam că-i cumpăr dulciuri mamei"

Atunci când vorbim de ambiție, nu putem să nu ne gândim la Oana Radu, care a slăbit un număr record de kilograme, cu o voință de fier. Invitată la Matinalul ProFM cu Greeg și Onuc, Oana le-a povestit ascultătorilor care au fost obiceiurile care au adus-o în situația de a cântări 121 de kilograme, dar și cum a reușit să se ambiționeze să le dea jos.

"Am avut 121 de kilograme și am ajuns undeva la 60 de kilograme. Primele 52 de kilograme în 8 luni, iar următoarele le-am dat jos ceva mai greu. Le-am dat jos mai mult prin dietă, trebuie să vă spun sincer că , în materie de sport, mai mult mă prefăceam la sală, sunt foarte leneșă. Este greu, pentru o persoană care mânca în pat la televizor, dintr-o dată să fie cineva gen Gabi Szabo, este foarte greu", a povestit Oana Radu.

Oana a povestit, la Matinalul ProFM, care era ritualul ei culinar înainte să se apuce de cura de slăbit.

"Înainte să încep să slăbesc, când aveam în jur de 18 ani, mă duceam la școală de dimineața, iar înainte de asta mâncam vreo 6-7 sandwich-uri, cu unt, icre, margarină, sălămior, o grămadă de lucruri grase care mie îmi plăceau. La școală mâncam dulciuri, hamburgeri, aveam inclusiv un magazin în curtea școlii cu pizza, de unde îmi făceam toate poftele. Apoi ajungeam acasă, unde mâncam masa de prânz: ciorbă, cartofi prăjiți, ouă ochiuri, ceapă, brânză rasă...iar mai apoi coboram la magazin și-mi cumpăram dulciuri. Asta dacă eram singură acasă. Dacă nu eram singură acasă, o trimiteam pe mamaie, pentru că eu nu voiam să recunosc că dulciurile erau defapt pentru mine.

Mai mult, când coboram eu la magazin, mă prefăceam că vorbesc la telefon cu mama și că îi cumpăr ei dulciuri,  că eu sunt la dietă. În realitate, toată plasa aia de dulciuri era pentru mine", a mai mărturisit Oana Radu.

Noi nu putem decât să o felicităm pe Oana pentru curajul și determinarea de care a dat dovadă și pentru felul în care arată acum!