poza ignat

O mașină de lux cadou de Crăciun, după finala de la Vocea! De la cine și-ar dori să o primească

Una dintre finalistele show-ului "Vocea României", Ioana Ignat, a fost invitata Matinalului ProFM de joi dimineață. Printre colinde și multe urări de sărbători, Ioana i-a surprins pe Greeg și pe Onuc, dar și pe ascultători, cu o serie de dezvăluiri foarte...tari! 

Își consideră adversarii de la Vocea României ca fiind extrem de talentați, însă cu toate acestea, nu se aștepta să iasă pe locul 4, la sfârșitul finalei.

"Toți adversarii mei au fost și sunt buni, sunt niște interpreți minunați, însă nu mă așteptam să fiu ultima. Despre Teodora consider că este o interpretă foarte bună. L-am ales pe Moga, pentru că îmi doream asta încă de acum doi ani, când nu s-a întors nimeni. Așa că îmi propusesem să revin anul acesta și să câștig. Dacă mergeam la Loredana, mergeam ca să o ajut să aibă un concurent în finală."

Ioana Ignat este din Botoșani, însă de la anul, mai exact din luna februarie, vrea să se mute în București. Până atunci, petrece sărbătorile acasă, în familie. Cadouri încă nu a apucat să cumpere, însă cu siguranță știe ce își dorește de Crăciun. Și de la cine.

"Voi petrece această perioadă cu familia. Prieten n-am, poate dacă câștigam Vocea României aveam prieten . Cât despre cadouri, aș vrea să primesc o mașină, mai exact un GLE negru mat. De la Ion Țiriac", a spus Ioana la Matinalul ProFM, râzând.

Comentarii