IMG 4350-1

MOTIVUL pentru care Elena Gheorghe ÎMPODOBEȘTE BRADUL de pe 1 decembrie

Elena Gheorghe a fost invitata lui Greeg și a lui Onuc la Matinalul ProFM de luni dimineață și, pe lângă live-urile de excepție cu care ne-a încântat, artista ne-a făcut și o serie de dezvăluiri despre modul în care urmează să petreacă sărbătorile. 


Elena Gheorghe i-a promis lui Greeg că îi va găsi un brad natural în ghiveci, tocmai pentru că, de ani de zile, este contra tăierii brazilor :)
"Decembrie este cea mai nebună lună din an. Eu de aceea împodobesc bradul de pe 1 decembrie, ca să-l văd și eu două zile. Sunt pro brazi artificiali. Greeg, îți promit eu că după emisiune îți găsesc brad în ghiveci. Decât să-ți cumperi brad tăiat, mai bine mă ocup eu să-ți găsesc! O să rămânem fără brazi și o să trăim într-o poluare enormă. Și eu eram adepta brazilor naturali până în urmă cu ceva ani, însă mai apoi am stat să mă gândesc că mai bine îmi cumpăr un brad artificial, frumos, care nu se scutură, nu se usucă, poate copilul să arunce cu el, să se bată cu el, totul este perfect așa! Să nu mai vorbim de faptul că toate aranjamentele pe care le pui într-un brad artificial stau mult mai bine", a spus Elena Gheorghe, la ProFM.

Citește și: PROVOCARE ÎNDEPLINITĂ! Elena Gheorghe i-a IMITAT pe Fuego, Florin Salam și Mariah Carrey, în DIRECT la ProFM (VIDEO) 

Nu are timp să umble după cadouri și are mare noroc dacă reușește să se sincronizeze cu curierul.

"Norocul meu este că, de ceva timp, am învățat să fac cumpărăturile online și mă rog la Dumnezeu să mă nimeresc cu curierul. În ceea ce privește mâncarea, avem piața foarte aproape de noi și ne facem timp câte zece minute pentru fructe, legume și alte alimente proaspete", ne-a mai spus Elena Gheorghe.

Brad nu, porc da! Deși arată într-un mare fel, Elena Gheorghe nu va trece Crăciunul fără porc pe masă, pentru că-l consideră tradițional și ...ocazional!
"Masa de Crăciun va fi una tradițională. Dacă bradul pe care îl avem este artificial, măcar porcul să fie natural! (Râde). Nu vă gândiți că sunt înnebunită după porc, însă de Crăciun fac această excepție. În restul anului nu mă ating de porc, pentru că este foarte gras și pentru că o consider strict o tradiție de Crăciun", a mai completat artista, la ProFM.

Deși decembrie este, fără doar și poate, cea mai aglomerată lună a artiștilor, Elena își face timp și pentru familie, motiv pentru care zilele de 24 și 25 le va petrece acasă, înconjurată de cei dragi!

"Pe 23 am un concert foarte frumos în Piața Constituției, la Târgul de Crăciun, pe 24 voi fi acasă, cu ai mei, iar pe 25 cu toată gașca. O să colindăm, o să mâncăm, o să ne distrăm, pentru că nu ne-am mai văzut de multă vreme, poate mai mult prin poze", a declarat Elena Gheorghe.

Comentarii