lora-geamantan-play

MAGIE pe final de an, Lora a intrat într-un GEAMANTAN! Trebuie să vezi asta

Lora ne-a oferit un moment de magie în direct la ProFM. Trebuie să vezi asta. Lora a intrat cu totul într-un geamantan. A fost provocata de Inna, iar Lora a trecut cu brio testul.

Lora a fost invitata Matinalului ProFM, joi, 15 decembrie. Am aflat multe lucruri în premieră, de exemplu că nu sforăie, dar toarce, că a făcut gimnastică şi când se va mărita cu Ionuţ Ghenu. Să le luam pe rând. Lora, ca mai toată lumea, a auzit de campania ProFM - Faci ca porcul în eter si câstigi un frigider! Un frigider cu multi bani în el!. A încercat şi Lora să ne ia frigiderul cu bani în el, dar nu s-a ridicat la prestaţiile ascultătorilor. Totuşi, ne-a dezvăluit cum a ajuns să toarcă.

LA ANUL SPER SĂ FACEM NUNTA. TINEŢI-MI PUMNII!

GreeG şi Onuc nu puteau rata ocazia s-o întrebe pe Lora când vor juca la nunta ei. A confirmat că va face nunta cu iubitul său, Ionuţ Ghenu. Se va întâmpla în 2017, dar nici ea nu stie când. Ne-a dat totuşi câteva indicii.

Finalul matinalului a fost unul magic. La propriu. Potrivit ritualului, invitatul precedent îl provoaca pe următorul. Inna i-a lăsat Lorei câteva întrebari şi o provocare.

INNA: Ai luat vreodata oua din cuibar imediat după ce au fost făcute de găină?
LORA: În fiecare dimineata din vacantele mele de la bunici.

INNA: Ai băut vreodată Coca Cola combinată cu mentosane?
LORA: Nu am facut asta niciodată, nu vreau să fac implozie.

INNA: Provocarea mea este să vedem daca intri în cel mai mare geamantan pe care ProFM îl găseşte la magazin.

Ce a ieşit este demn de numerele de magie realizate de David Blaine.

Cum a reuşit Lora să intre în geamantan? Lora ne-a dezvăluit secretul. "Am făcut gimnastica de la patru ani şi jumătate, dar mi-am rupt piciorul în două locuri şi s-a terminat cu sportul ăsta." 

MAI CITEŞTE: Lora a cântat şi a dansat pe piesele altora în maşina ProFM, la CARaoke (VIDEO)

Comentarii