Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC MASKED WOLF - ASTRONAUT IN THE OCEAN

Lidia Buble a testat o poziţie, dar a rămas blocată!"Am sunat-o pe mama să mă ajute"

lidia-buble-zambet-profm

Nu numai noi am avut această curiozitate, ci şi Smiley, care i-a lăsat nişte provocări pe care Lidia Buble nu le va uita niciodată. Înainte de a cânta în LIVE Session noul single "Eu voi fi", Lidia Buble a avut parte de câteva întrebări şi provocări de la Smiley. Acesta este bunul obicei la matinalul cu GreeG şi Onuc, ca precedentul invitat să-l provoace pe următorul. Aşadar, începem cu întrebările de la Smiley pentru Lidia Buble.

Smiley: Până la câţi ani ţi-ai supt degetele de la mână?

Lidia Buble: Până la 11 ani, dar mai aveam o chestie. Rodeam tot ce prindeam. Am ros foarte mult bara de la pătuţ. Din această cauză mi-am strâmbat dinţii.

Smiley: Dar de la picioare?

Lidia Buble: De la picioare nu. În schimb, îmi puneam foarte des picioarele după cap. Îmi aduc aminte că într-o zi am rămas blocată şi am sunat după mama să vină să mă ajute, că nu mai puteam.

Adevărata provocare a venit la final.
Smiley: Să răspunzi cu da la toate întrebările care ţi se vor pune în două minute. 
Putem doar să vă spunem că au fost foarte multe întrebări, iar la una dintre ele Lidia Buble a cântat o manea. Dă-i un play şi râzi cât vrei.

Top citite
01 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”
02 andra
Andra, traumatizată de momentul când mama ei a fost operată de urgență: „Am plâns tot drumul. A fost un hop în viața noastră”
03 Kanye West și Bianca Censori
Bianca Censori, într-o rochie super scurtă, cu un decolteu amplu, în timp ce se afla la cumpărături cu mama ei. Cum arată Alexandra
04 andreea banica si mama ei
Andreea Bănică, mesaj de dor pentru mama pierdută acum două decenii: "Nu voi uita niciodată că am fost fetița ei cu bucle blonde"
05 Gina Pistol
Femeia care a crescut-o pe Gina Pistol, după ce vedeta a fost abandonată de mama ei, a rupt tăcerea: „A lăsat-o la mine și a plecat”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
PREMIUM EXCLUSIVE Jennifer Lopez Gives Wedding Day Vibes By Rocking Gorgeous White Dress To Visit Ben On Set [NO SIPA]
Ce părere au gemenii lui Jennifer Lopez despre muzica mamei lor: „M-a durut când mi-au spus”

Jennifer Lopez este una dintre cele mai cunoscute artiste din lume. Vedeta și-a demonstrat talentul atât în industria muzicală, cât și în actorie, însă rolul de mamă rămâne cu siguranță cel mai important pentru ea. Cântăreața în vârstă de 54 de ani are doi copii, pe gemenii Max și Emme, în vârstă de 15 ani, din fosta căsnicie cu Marc Anthony. 

Lidia Buble și sora ei, Lorena/ Foto: Instagram
Reacția Lidiei Buble, atunci când sora ei mai mică a fost cerută în căsătorie: „M-ai lăsat singură la necaz”

Sora mai mică a Lidiei Buble, Lorena, a fost cerută în căsătorie, iar reacția celebrei cântărețe i-a amuzat pe fani. Artista, care împlinește vârsta de 31 de ani vara aceasta, este singura dintre fete care nu s-a măritat și a ținut să-i transmită un mesaj, mai în glumă, mai în serios, surorii sale.

Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine/ Foto: Instagram
Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine. Unde s-au cazat și cât costă un sejur la complexul de lux: „Este fix pe plajă”

Smiley și Gina Pistol au plecat în prima vacanță pe anul acesta, împreună cu micuța Josephine. Cei doi au ales o destinație exotică, relaxantă, departe de haosul din București, pentru a-și încărca bateriile pentru noul an. După două zboruri și un drum cu barca, artistul, prezentatoarea TV și fiica lor au ajuns în Maldive.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani
Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani

Nicole Kidman, dezvăluiri rare despre căsnicia cu Keith Urban: „Sunt atât de norocoasă!” Cei doi sunt căsătoriți de 19 ani

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
DIGI SPORT Ion Țiriac și-a adus
Ion Țiriac și-a adus "Perla Coroanei" în țară: "E ceva unic!" Primele imagini și cât a plătit omul de afaceri
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală