doru-todorut-profm

Deepcentral au cântat la ProFM piesa "Dependent" pentru a scapa de DEPENDENŢE! Povestea din spatele...

Deepcentral ne-au trezit cu noaptea-n cap pentru a ne face un cadou de Crăciun. Când e vorba despre cadouri sărim şi peste cafea. Deepcentral au fost invitaţi la Matinalul ProFM, miercuri, 21 decembrie.

Cadoul l-au oferit ascultătorilor ProFM. Este vorba de noul single "Dependent", pe care l-au cântat LIVE, la ProFM. Înainte de cântare, au râs şi-au povestit în gura mare. GreeG şi Onuc, ca şi noi de altfel, au fost curioşi să afle dacă piesa "Dependent" are o poveste. Da, are şi este inspirată din viaţa lor. Ca artişti, Doru Todoruţ şi George Călin au deprins anumite dependenţe."Mie mama mi-a spus să nu fiu dependent de nimic. Am ascultat-o pâna la piesa asta. Cea mai mare problema a mea e dacă nu aprind becul în baie", a spus Doru Todoruţ, râzând. 

George Călin, pe de altă parte, consideră că a scăpat de multe dependenţe, contrar versurilor din melodie: "Sincer, de când cu piesa asta, ne-am lasat de multe dependenţe şi ne-am pus ordine-n viaţa. Glumesc...sunt lucruri şi persoane fără de care nu puteam reuşi. În principal, daca ne luaţi mixerul, ne-aţi pierdut, la fel şi cu telefoanele, daca ni le luaţi, ne ratacim"

Sărbătorile sunt sfinte pentru artişti, atunci câstigă cel mai bine. Îşi încarcă bateriile de Crăciun pe care-l petrec în familie. Revelionul îi prinde mereu pe câte o scenă sau pe mai multe. Deepcentral sunt pe drumuri, la propriu."Crăciunul îl vom face cu familia, în Bucureşti, iar revelionul îl vom face unul cu altul, pe drumuri. De multe ori mergem în gaşcă mare, e fun, mâncam sandwich-uri din benzinării, e amuzant aşa. Îmi aduc aminte ca într-un an am fost nevoiţi să alergăm de la un concert la altul. Am mers cu 200 de km pe două ore, întelegeţi. Sotia mi-a spus că din acel moment nu mai vrea Revelion în viteză", a mai adaugat George.

Pentru final au pastrat si o urare.

"Sărbători fericite tuturor ascultătorilor voştri, familiilor voastre şi ale noastre şi să ne revedem cu bine, sanatoşi şi cu zâmbetul pe buze în 2017".

Aşa să fie. Mulţumim, Deepcentral.

Comentarii