Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT FELI - ACASA

Știri

hailey bieber

Hailey Bieber, forțată să-și șteargă un videoclip promoțional. Reacțiile negative ale fanilor s-au viralizat: „Este atât de narcisistă”

Hailey Bieber se află în centrul unor controverse după ce un clip promoțional realizat pentru brandul ei de cosmetice a fost aspru criticat de fani. Reclama o avea ca protagonistă pe soția lui Justin Bieber, care a fost surprinsă turnându-și lapte pe întregul corp, în timp ce purta doar lenjerie intimă.

Loredana Groza

Vârsta, doar un număr pentru ea. Loredana Groza, trup de zeiță într-o rochie mulată, cu decupaje, la 53 de ani: „Cea mai frumoasă!”

Timpul pare să stea în loc pentru Loredana Groza. În vârstă de 53 de ani, cântăreața reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar dovadă sunt imaginile făcute publice de curând.

dr dre, eminem (3)

Dr. Dre, sărbătorit de Eminem, Snoop Dogg și 50 Cent, pe Hollywood Walk of Fame. Anunțul surpriză al rapperului

Dr. Dre a fost onorat cu o stea pe Hollywood Walk of Fame, iar cei mai apropiați prieteni și colegi de breaslă i-au fost alături. În plus, la scurt timp după acest eveniment, rapperul a făcut un anunț surpriză în emisiunea lui Jimmy Kimmel. 

Shakira

Shakira are mai mult succes în carieră de când e singură: "Într-un fel e mai bine că nu am un soț. Mă trăgea în jos"

Într-un nou interviu, Shakira a povestit despre viața ei de când e mamă singură și cum a ajutat-o în cariera muzicală mutarea din Barcelona. 

Katherine Jackson și copiii lui Michael Jackson/ Profimedia

Fiul cel mic al lui Michael Jackson, în război cu bunica sa. Blanket nu o lasă pe Katherine să folosească fondurile imobiliare 

Fiul lui Michael Jackson, cunoscut drept Blanket sau Bigi, în vârstă de 22 de ani, se află într-un război juridic cu bunica sa, Katherine Jackson, în ceea ce privește gestionarea fondurilor imobiliare. La baza disputei se află catalogul muzical al regretatului artist, care este subiectul unor negocieri legate de vânzare cu executorii succesorilor.

Bianca Censori și Kanye West

Bianca Censori, doar în costum de baie prin oraș. A mers la solar să se bronzeze și apoi la înghețată, cu Kanye pe urmele ei

Nu există zi în care Kanye West și soția lui, Bianca Censori, să nu șocheze cumva. Toți ochii sunt ațintiți asupra ei, arhitecta din Australia, care i-a devenit soție rapperului la sfârșit de 2022. Bruneta apare în public în cele mai sumare ținute, unele de-a dreptul indecente.

Ariana Grande releases her music video '34+35'

Câți bani trebuie să-i plătească Ariana Grande fostului soț. Cântăreața a divorțat oficial și deja s-a mutat cu noul iubit

Ariana Grande, celebra cântăreață în vârstă de 30 de ani, este o femeie liberă, cel puțin în acte, întrucât s-a pronunțat divorțul dintre ea și Dalton Gomez, cu care se căsătorise în urmă cu aproape trei ani.

Ultimele știri

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

randi (2)

Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile

taylor swift si travis kelce

Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

delia

Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!