whatUP-Microfon-header

What's UP a cântat "Hana" într-o variantă bisericească! "Să mă iertaţi, ştiu doar cu R&B şi Rap" | VIDEO

What's UP a fost invitat la Dimineaţa BLANĂ unde a cântat cele mai noi piesele ale sale "Hana" şi "Ora 2". Le-a cântat în varianta acustică, special pentru ascultătorii ProFM.

What's UP a venit cu chitaristul său despre care are o poveste. "Tudor are 19 ani, m-am văzut cu el la o emisiune şi mi-a zis că-i place mult ce fac eu şi că vrea să lucreze cu mine. I-am spus că atunci când termină şcoala să vină la Bucureşti să lucrăm împreună. Bineînţeles, să termine şcoala şi să ia BAC-ul. A terminat şcoala, a luat BAC-ul, a venit la Bucureşti, şi de un an de zile merge cu mine în concerte. Stă cu mine în casă, lucrăm împreună. Are pat din acela cu scăriţă, ca la grădiniţă. El a produs beat-ul de la <<Hana>>, e foarte talentat şi îmi place mult de el", a declarat What's UP la Dimineaţa BLANĂ.

What's UP a cântat la ProFM în LIVE Session piesele lansate recent "Hana" şi "Ora 2", dar a avut parte şi de provocări. Prima dintre ele a fost Provocarea Preseturilor. A trebuit să cânte "Hana" în mai multe variante. A avut "şansa" să-i pice hip hop, bisericească, populară şi ceva pe sistem, să placă la toată lumea. Când a ajuns la varianta bisericească, What's UP ne-a făcut pe toţi să râdem. Trebuie să vezi momentul pentru a înţelege cam cât de talentat este What's UP. 

La finalul momentului, "Whatzy" şi-a cerut scuze celor care le-a cam zgâriat timpanele. Oricum, dacă nu mai merge cu hiturile pe radio, What's UP ar putea cânta în corul bisericesc. 

MAI CITEŞTE: What's UP a călcat pe urmele lui Justin Bieber, dar s-a speriat! "E vrăjeală ce a făcut Bieber" | VIDEO

Comentarii