sore-dimineata-blana

VIDEO | Sore, în rol de piţipoancă! Niciodată n-ai văzut-o aşa

Sore a venit la matinalul ProFM, Dimineaţa BLANĂ, cu noul single "Ultima Lacrimă", pe care l-a cântat în LIVE Session.

După cântare a urmat prima provocare. Ramona şi Coţofană au vrut să vadă cum se descurcă în rolul unei piţipoance. I-au oferit 20 de secunde în care a trebuit să vorbească precum o "piţi". 

"Mie îmi place foarte mult. Cum se numeşte emisiunea asta a voastră? E gen, ca atunci când te duci la mall, eşti aranjat şi ai parte de o duminică superbă. Aşa mă simt eu aici la voi, dar, mă scuzaţi că nu mi-am dat cu rujul roz. Mi s-a terminat!", a spus Sore.

Pentru că noul ei single se numeşte "Ultima Lacrimă", matinalii ProFM au întrebat-o pe Sore când a făcut-o iubitul să plângă ultima dată? "Da, mi s-a întâmplat ca iubitul să mă facă să plâng, dar am plâns de fericire. Ne-am mai şi certat, dar noi când ne-am certat, ne-am certat pasional şi ne-am împăcat frumos." 

La final, Sore a mai trecut printr-o provocare, mai precis, provocarea preseturilor. Adică se ia piesa originală şi se cântă în alte variante. Sore a avut parte de hip-hop, bisericească şi ceva pe sistem, să placă la toată lumea. Dă-i un play să vezi ce a ieşit!

Comentarii