Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT EMAA - IN ALTE VIETI

Va supravieţui iubirea între Mario Fresh şi fiica Andreei Esca? Ce spun despre relaţia la distanţă

alexia-eram-mario-feresh-profm

Piesa "Dacă pleci" este chiar despre relaţia pe care o are cu Alexia de aproape doi ani. Se numeşte aşa pentru că exprimă un nou capitol din viaţa lor de cuplu. Alexia va pleca în septembrie la Londra, unde va urma Facultatea de Arte, aşa că Mario Fresh a compus special pentru ea această melodie.

Mario a vorbit despre piesă, dar mai ales despre relaţia la distanţă pe care o va avea din toamnă cu fiica Andreei Esca. "Ideea piesei se inspiră din viaţa mea. E vorba despre povestea mea de dragoste cu iubita mea, Alexia. Ea pleacă la facultate la Londra, anul ăsta în septembrie. Am zis să fac o piesă pentru ea, să-i dedic o melodie. Abia aştept să plece să-i demonstrez că încă mai rezistă relaţiile la distanţă."

El a mai adăugat că există un plan pentru a se vedea cât mai des cu Alexia. Dă-i un play pe video să vezi la ce s-a gândit Mario pentru a nu o pierde pe Alexia.

Fiica Andreei Esca a vorbit şi ea despre noul drum pe care-l va urma din septembrie. Va pleca la Londra să studieze, dar în acelaşi timp încearcă să-şi meţină intactă relaţia cu Mario. "Cred că e normal să-ţi fie frică. Merg într-o ţara nouă, nu cunosc pe nimeni acolo, dar sper să fie ok şi că o să mă obişnuiesc. Merg la o facultate de arte şi voi face marketing şi publicitate în modă."

Alexia a mai spus de ce a ales Londra şi nu Parisul pentru a-şi continua studiile şi de ce a ales Facultatea de Arte din capitala Marii Britanii.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Top citite
01 Oana Matache și Radu Siffredi/ Foto: Instagram
Gina Matache a rupt tăcerea. Cum se înțelege Radu Siffredi cu fostul soț al Oanei Matache: „Copiii sunt la ei”
02 Sore are un nou iubit, la doi ani de la separarea de Mircea Julean, tatăl fiicei ei
Sore, prima fotografie alături de noul iubit. Celebra cântăreață s-a despărțit de tatăl fiicei ei în urmă cu doi ani
03 Shakira si pique
Shakira, despre eforturile făcute în timpul relației cu Pique: "Mi-am pus cariera pe pauză. Au fost multe sacrificii pentru iubire"
04 Dan Bălan și Tina Karol
Ce relație există între Dan Bălan și Tina Karol. Artistul a rupt tăcerea: „Fanii s-au alarmat, caută orice nuanță!”
05 alexandra stan
Alexandra Stan, imagini virale alături de iubitul ei, milionarul Darcy Troch. Cei doi nu-și mai ascund relația
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Camilla Cabello și Drake (1)
Camila Cabello, declarații după zvonurile că ar avea o relație cu Drake: „Eu i-am scris!” Cum a justificat vacanța cu rapperul

Camila Cabello a oferit primele declarații după călătoria ei recentă în Turks and Caicos, unde a mers alături de Drake. „Îl iubesc pe omul ăla”, a spus ea, explicând, de asemenea, că nu a fost vorba tocmai de o vacanță.

misha si connect-r
Motivul pentru care Misha nu i-ar ierta infidelitatea lui Connect-R, la șase ani de la divorț: „Mă vede că m-am schimbat, sunt alt om”

Connect-R și Misha au pus punct relației lor în urmă cu aproape șase ani. În cartea sa autobiografică intitulată „Din livada cu nuci”, Connect-R a mărturisit că divorțul l-a schimbat profund, transformându-l într-o persoană lipsită de vicii și pregătită să ofere fidelitate într-o relație. Cu toate acestea, fosta sa soție nu a fost dispusă să îi ofere o a doua șansă, deși cei doi continuă să împartă momente frumoase în vacanțe, alături de fiica lor, Maya.

Chris Martin și Dakota Johnson/ Profimedia
Chris Martin și Dakota Johnson s-au logodit după șase ani de relație: „Nu se grăbesc să planifice nunta”

Chris Martin și Dakota Johnson s-au logodit „cu ceva timp în urmă”, a dezvăluit un apropiat al celor doi pentru publicația The Mirror. Solistul trupei Coldplay are chiar și binecuvântarea fostei sale soții, Gwyneth Paltrow, care are o părere foarte bună despre actrița de la Hollywood. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”
Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani