debut-dimineata-blana

Şatra B.E.N.Z, Noaptea Târziu, Dorian Popa şi Jean Gavril le-au făcut "Botezul" Ramonei şi lui Coţofană

Luni, 11 septembrie, a fost prima zi de şcoală, dar şi ziua când la ProFM a fost Dimineaţa Blană, noul matinal realizat de Ramona şi Sebastian Coţofană.

Potrivit unui obicei vechi, Ramona şi Sebastian au avut parte de un "botez" în direct. Ca să le meargă bine. I-au "botezat" Şatra B.E.N.Z, Noaptea Târziu, Dorian Popa şi Jean Gavril. Primul care a deschis noul matinal de la ProFM a fost Dorian Popa, pe care-l ştie pe Sebastian încă din şcoala generală, unde au fost colegi încă din clasa a V-a.

Totuşi, prima surpriză pentru Dorian i-au făcut-o Ramona şi Sebastian. L-au pus să recunoască o voce. Dorian a avut nevoie de 3 secunde pentru a spune cine este. El a mai povestit cum se făcea "botezul bobocilor" în prima zi de şcoală. "Noi în Constanţa îi puneam pe bococi să cânte, dar să facă şi alte lucruri. Totuşi, nu erau chestii care să te facă să te simţi prost în calitate de bococ", a spus Dorian Popa. El a mai dezvăluit cum a fost la "botezul" lui de Boboc.

Au urmat băieţii de la Noaptea Târziu, deşi era dimineaţa devreme sau mai bine spus Dimineaţa Blană. Nu au venit cu mâna goală, mai ales că tocmai se lansase noul matinal ProFM. Emil şi Cucu i-au adus lui Sebastian o agendă. "Este cu glume din '75, ca să fii amuzant", au spus cei doi.

Cuza, al treilea membru al grupului Noaptea Târziu, a fost absent motivat încă din prima zi de şcoală. El a montat toată noaptea pentru noile materiale Noaptea Târziu. Şi apropo de marfă nouă, băieţii au mai adus cu ei şi noua parodie. Piesa lui Smiley - Să-mi fie vară s-a transformat în Să-mi fie şcoală.

Dimineaţa Blană a continuat cu un alt invitat. Este vorba de Jean Gavril. Ramona şi Coţofană i-au făcut "botezul" în direct. L-au rugat să cânte imnul României. Jean a dezvăluit că are nişte regrete când îşi aduce aminte de şcoala generală. 

"Unul dintre cele mai mari regrete ale mele este că nu m-am apucat mai devreme să citesc. Nu neapărat pentru şcoală, ci pentru mine. Cartea e bună, aşa că citiţi." Înainte să plece, i-a făcut o strofă specială Ramonei. 

Ultimii, dar nu cei din urmă au fost Şatra B.E.N.Z. Ca şi ceilalţi invitaţi au povestit cum a fost "botezul" din prima zi de şcoală, dar au avut şi o dedicaţie mai specială pentru Coţofană.

A fost o dimineaţă de pomină, de fapt, Blană. Cam asta a post prima ediţie a noului matinal ProFM. Ramona şi Sebastian Coţofană o să vă facă dimineţile blană, de luni până vineri de la 07.00 la 10.00. 

Comentarii