randi-zambet-dimineata-blanaaa

Randi a explicat cum îşi menţine silueta şi la ce pofteşte, dar nu se atinge | VIDEO

Randi a fost invitat la Dimineaţa BLANĂ unde a venit cu noul single "Fana mea". Totuşi, nu au lipsit surprizele şi provocările puse la cale de matinalii ProFM, Ramona şi Coţofană.

Fără să-şi dea seama, Randi a recunoscut că de vreo 13-14 ani este în industria muzicală. Se ţine bine atât din punct de vedere muzical, dar şi fizic, lucru observat de Coţofană care i-a spus că nu îmbătrânşte şi că îşi întreţine corpul aşa cum trebuie. 

Randi a spus că pentru imaginea sa depune ceva efort la sală, dar are grijă şi ce mănâncă. De exemplu, a eliminat din alimentaţie carbohidraţii, adică pâinea, cartofii etc. Din când în când se mai riscă la nişte cartofi, dar nu cei prăjiţi, ci aceia făcuţi la cuptor cu telemea, cu usturoi şi ouă deasupra. S-a trecut repede peste capitolul mâncare, nu de alta dar pofteam cu toţii. 

Mi se mai întâmplă să uit versurile melodiilor

S-a trecut la provocări, adică cea a "preseturilor" şi "uită versul". Şi apropo de acest lucru, Randi a recunoscut că mai uită versurile pieselor sale. Când i se întâmplă în timpul concertelor, el are o formulă magică să se scoată. De exemplu: Haideţi, haideţi, Călăraşi! E rândul vostru. Piesa care-i dă cele mai multe bătăi de cap este "Visător". Randi a povestit întreg momentul la Dimineaţa BLANĂ, după care a încercat să-şi aducă aminte versurile pieselor sale. Dă-i un play!

MAI CITEŞTE: Pe asta n-o ştiai! Unde s-a filmat clipul piesei "Du-te-mă" şi de ce Delia a făcut singură curăţenie

Comentarii