banner-header-ramona-cotofana

Ramona şi Coţofană au aflat ce înseamnă Tinereţe fără Bătrâneţe şi mancarea sănătoasă

Luni dimineaţa matinalul a fost din nou BLANĂ. Cum luni la toţi ne e greu, Ramona şi Coţofană au zis să înceapă săptămâna cu zâmbetul pe buze.

Ei au avut-o ca invitată pe Izabela Pănescu, realizatoarea emisiunii "Tinereţe fără bătrîneţe" de la Digi 24. Izabela nu a venit în vizită cu mâna goală. Au fost foarte entuziasmaţi că au primit mâncare dis de dimineaţă. "Problema" a fost că era mâncare sănătoasă, cu care ei nu sunt foarte obişnuiţi. Adică, un borcan cu zmeură, budincă de Kia cu miere şi vanilie, dar şi nişte afine. Cam ăsta ar fi un mic dejun sănătos. Nu cartofi prăjiţi, nu şaorma cu de toate, nu rest de pizza rămas de duminică. 

Dacă tot s-au bucurat de prezenţa Izabelei, şi-au spus că trebuie să afle mai multe despre stilul de viaţă sănătos. Izabela Pănescu le-a remintit că în emisiunea "Tinereţe fără bătrâneţe" este în derulare campania "Alimentaţia copiilor sub lupă, în fiecare duminică de la 10.30, la Digi 24. Se vorbeşte despre tot ce înseamnă alimentaţia copiilor, de la alăptare, diversificare, mic dejun etc.

Coţofană a luat în discuţie programul Cornul şi laptele, la care s-au adăugat şi fructele. La aşa combinaţie e uşor de înţeles că unii i-au spus "Marea Cufureală". Izabela i-a explicat cum se împacă aceste trei alimente, dar şi în ce măsură este bine să consumăm mezeluri sau mâncare mai puţin sănătoasă. 

Comentarii