cotofana-mira-ramona

Provocare BLANĂ: Mira a cântat varianta "pe sistem" a hitului ei "Uit de Tine"

Mira a trecut cu bine peste accidentul în care maşina celor de la DJ Project s-a făcut praf. La trei săptămâni de la acel accident teribil, Mira a venit la matinalul ProFM, Dimineaţa BLANĂ, realizat de Ramona şi Coţofană.

Mira le-a mulţumit tuturor că şi-au făcut griji pentru ea. Cântăreaţa a mai spus că a fost o minune că a scăpat dpar cu câteva răni minore. "Mai o durere de spate, mai una de nas, pentru că mi l-am rupt. În prima săptămână nu au putut să cânt, dar acum sunt bine", a spus cântăreaţa.  

Prima fotografie cu Mira de la DJ Project după teribilul accident

Pentru că era în formă, Ramona şi Coţofană au supus-o pe Mira la prima provocare: în următoarele 20 de secunde trebuie să vorbeşti ca o piţipoancă,

Piesa ei "Uit de tine" are 6,7 milioane de vizualizări pe You Tube, la o lună de la lansare. "Este povestea mea şi a tuturor femeilor suferinde. Mă regăsesc foarte tare în ea." a spus Mira despre acest hit. 

Cum arată maşina trupei DJ Project după accident şi mesajul emoţionant al lui Gino Manzotti

Cum încălzirea a fost făcută s-a trecut la Provocarea BLANĂ, adică Mira a trebuit să cânte piesa "Uit de tine" în mai multe stiluri. S-a început cu varianta originală. A urmat populară, rock, operă, hip-hop şi "ceva pe sistem". Dă-i un play să vezi ce a ieşit.

Nu a plecat înainte să ne cânte acapella o populară:  Măriaoră de la Gorj.

MAI CITEŞTE: JO a cântat o manea, în premieră, la Dimineaţa BLANĂ! "De când aşteptam să fac asta"

Comentarii