DOC-ADDA-dimineata-blana-header

Provocare BLANĂ: ADDA şi DOC au cântat populară, heavy metal şi operă! (VIDEO PREA TARE)

La mijloc de toamnă, dimineaţa la ProFM a fost BLANĂ. Luni, 16 octombrie, ADDA şi DOC au venit la matialul ProFM. Ramona şi Coţofană i-au supus mai multor provocări BLANĂ.

ADDA şi DOC au venit cu noul single "Te aud" pe care l-au cântat în LIVE Session. Piesa urcată pe YouTube pe 27 septembrie are deja peste 4 milioane de vizualizări. După faza pe încălzire s-a trecut la prima provocare. ADDA a fost prima.

Ea a trebuit să ne convingă în 20 de secunde că porcii joacă şah. ADDA : "porcii sunt nişte animale foarte inteligente. Le plac foarte mult culorile alb şi negru, pătratele şi de aceea au ales să joace şah." 

A urmat DOC. El a încercat să ne convingă că este calul lui Harap-Alb.  DOC : "am cunoscut un măgar. Era Spân, moment în care am hotărât să găsesc unul mai bun. Împăratul avea trei copii, ală mai micu' nu ştia a călări. Aşa că m-am anturat în a-l plimba prin regat. Că aşa sunt eu băiat şi m-a ţesălat..."

Aceasta a fost doar deschiderea. Nu putea lipsi din matinalul ProFM, Provocarea BLANĂ.  Adică se ia refrenul piesei artistului care este invitat la Dimineaţa BLANĂ şi se cântă în mai multe stiluri. Lui ADDA şi DOC le-au căzut următoarele variante. Dă-i un play pe video să vezi ce-a ieşit!

Comentarii