delia-what-dimineata-blana

Pe asta n-o ştiai! Unde s-a filmat clipul piesei "Du-te-mă" şi de ce Delia a făcut singură curăţenie

Noul clip al piesei "Du-te-mă" este unul care spune nişte adevăruri pe care mulţi evită să le confirme în public. Delia a dezvăluit la Dimineaţa BLANĂ, unde au avut loc filmările şi de ce a fost nevoită ca ea să facă singură curăţenie după ce au fost trase toate cadrele.

Cum ar fi să ai o cadă plină cu cartofi prăjiţi, din care să mânânci cât vrei, iar din când în când să te întrebe cineva dacă mai vrei sare sau ketchup? Întreab-o pe Delia. De fapt, nu te mai deranja, am făcut-o noi pentru tine. Aşadar, în caz că nu ştiai, noul clip al Deliei a fost filmat la ea acasă. Mai mult, toţi cartofii prăjiţi care apar în clip, aproape un sac, au fost gătiţi tot la Delia acasă. Asta înseamnă că în cartier, în acea zi, mulţi au crezut că s-a deschis o şaormărie, la felul cum mirosea. 

Delia a mai dat din casă şi când a fost vorba de momentela tari de la filmări. Pentru că s-a stat destul de mult pe clip, ea a luat masă direct din cada cu cartofii prăjiţi, iar cei care filmau o mai întrebau dacă vrea extra topping de sare şi ketchup. Pe lângă cartofii prăjiţi, Delia a mai asezonat clipul şi cu noodles, pe care i-a făcut mama sa. 

Cântăreaţa credea că după filmări se va linişti şi se va odihni, dar casa ei era vraişte. Aşa că s-a pus pe curăţenie. Adică a spălat cada de uleiul de la cartofii prăjiţi, a curăţat parchetul etc. De fapt, mai simplu ar fi să-ţi spunem că a făcut curăţenie generală. Nu a stricat, că a scăpat de acest lucru înainte de Paşte. 

Delia a dezvăluit la Dimineaţa BLANĂ de ce este obsedată de curăţenie la ea acasă. Vezi video cu tot momentul povestit de Delia. 

Comentarii