feli1

OMG! Feli a făcut-o pe Ramona să izbucnească în plâns, în direct la Dimineața Blană !

Feli a fost invitata Ramonei și a lui Coțofană, miercuri, la Dimineața Blană, iar povestea pe care a spus-o în direct la radio ne-a emoționat atât de tare, încât în studio au curs lacrimi pe bune!

Feli a lansat recent "ACASĂ", o melodie care se pare că a intrat atât de tare în sufletele românilor, încât pe oriunde ar merge, Feli primește numai complimente și povești emoționante.


"Este o poveste trăită de toată lumea...nu este tristă, dar are un mesaj foarte puternic. Mi s-a întâmplat ieri, când eram într-un taxi, ca domnul șofer să-mi spună << Feli, eu n-am vrut să-ți spun că te cunosc și că te admir, nu-mi place mie să mă bag, pentru că nu vreau să mă înțelegi greșit, însă trebuie să spun că ești sufletul meu și al soției mele. Ultima ta piesă lansată, este piesa noastră >>. Am crezut că mor! Omului i s-a pus un nod în gât și cu lacrimi în ochi mi-a spus că ascultând piesa mea și-a dat seama câte îi suportă nevasta și cât de minunată e!", ne-a povestit Feli, cu lacrimi în ochi.

Evident că și pe Ramona noastră a bufnit-o plânsul la auzul poveștii, fiind dată de gol chiar de colegul Coțofană: "Ce faci Ramona? A umflat-o plânsul! Nu pot să cred, femeia chiar plânge!"

"Doar mă știi că plâng din orice", i-a replicat Ramona.

Feli s-a ridicat de pe scaun și i-a oferit imediat Ramonei o îmbrățișare de toată frumusețea, și a înveselit imediat atmosfera!

Comentarii