nunta

NUNTĂ în direct la radio, la Dimineața Blană! Ramona și Coțofană au avut-o nașă pe Lora

Bat clopote de nuntă la ProFM și asta pentru că Ramona și Coțofană s-au lăsat înduplecați de rugămințile Lorei și au decis să se căsătorească în direct la radio, nu oricum, ci pe muzica celei care i-a convins că se potrivesc de minune.

Povestea a început cu luni în urmă, când Lora le-a spus celor doi prezentatori că se potrivesc de minune și că ar trebui să se combine.

Marți, Lora a venit la Dimineața Blană însoțită de Sergiu Ferat pentru a cânta noua lor piesă - "Lume", însă atunci când i-a revăzut pe Ramona și Coțofană, și-a adus aminte că le-a promis că o să le fie nașă. Ah, și că o să le cânte pe gratis la nuntă :)


"Eu chiar îmi doresc să vă căsătoriți. Bine, întâi de toate îmi doresc să aveți o relație. Băi, pe bune, sunteți perfecți unul pentru celălalt. Rog publicul să intervină, scrieți-le pe Facebook, sunt superbi! Dacă i-ați vedea împreună...au niște scântei între ei...", a spus Lora la Dimineața Blană.

"Eu sunt foarte bună de nașă...chiar dacă astăzi m-am îmbrăcat ca un mire în noaptea nunții", a mai completat Lora.

Acum, sinceri să fim, parcă și nouă ne pare rău că nu a fost o nuntă chiar pe bune, că sunt cam simpatici și cam blană Ramona și Coțofană! Dă-i un PLAY și râzi cât vrei !

Comentarii