nicoleta-nuca-blana-header

Nicoleta Nucă a vorbit despre ce n-ar putea să facă într-o relaţie cu iubitul | Video

Nicoleta Nucă venit la matinalul ProFM, Dimineaţa BLANĂ cu noul single "Ai uitat cine eşti", pe care l-a cântat în LIVE Session.

Nicoleta a spus că melodia a fost scrisă de Irina Rimes şi că povestea ei se referă cuplurile care i-au o pauză în relaţie. Deşi câmtă despre acest lucru, Nicoleta Nucă nu crede că pauzele dese sunt cheia marilor succese într-o relaţie intimă. "Eu nu cred în pauza dintr-o relaţie. Aş spune că e teaser-ul despărţirii. Te anunţă că urmează să se termine."

După poveşti de iubire, s-a trecut la prima provocare a dimineţii - Provocarea Preseturilor. Adică se ia piesa originală şi se cântă în alte variante. Nicoletei Nucă i-au picat hip-hop, operă, populară,"ceva pe sistem, să placă la toată lumea"

Dimineaţa nu se putea încheia decât cu un battle între fete. Ramona şi Nicoleta Nucă au fost provocate să cânte melodii care să conţină cuvinte spuse de Coţofană. Aşadar, iată cum s-au descurcat fetele cu următoarele cuvinte: zăpadă, armele, jucării, cuminte, Bucureşti, undeva. Cele mai tari momente cu Nicoleta Nucă la Dimineaţa BLANĂ le poţi vede în video.

Comentarii