Damian Draghici ProFM Dimineata Blana

MCulture, un proiect mai altfel realizat de Damian Drăghici | VIDEO

Damian Drăghici caută în permanenţă să se reinventeze, să se motiveze pentru noi forme de exprimare artistică, să se provoace să devină un artist şi mai versatil.

Damian Drăghici a venit la Dimineaţa BLANĂ să ne spună care-i treaba cu MCulture. Ideea i-a venit după lansarea albumului "Gipsy Rock (Change or Die)", premiat cu Discul de Aur. Damian s-a gândit că poate ar fi o idee bună să ia nişte piese cunoscute din muzica lăutărească şi să relanseze în variante moderne de TRAP, Future Base etc. Damian Drăghici a spus la matinalul ProFM că este vorba de o reinterpretare a unor şlagăre celebre din anii '90 şi nu numai. 

Printre artiştii MCulture cu care Damian Drăghici a colaborat la albumul "Naked Truth" se numără Jazzy Jo, Silviu Pasca, Cristine Popa, Cristina Stroe, Skizzo Skillz, Olga Verbitchi, Alex Mladin, Nora Deneş, Eddy Santha, dar şi Ilinca Băcilă, câştigătoarea Eurovision România din 2017. Lansare materialul a avut loc pe 5 februarie, în cadrul unui eveniment privat. 

Pe album sunt incluse piese precum "Portofele" - Olga Verbitchi, "S-a rupt lantul de iubire - Jazzy Jo, "Mona" - Alex Mladin, dar şi "Chef de chef"- Cristina Stroe ft. Skizzo Skillz. Despre toate aceste melodii a vorbit Damian Drăghici la Dimineaţa BLANĂ. Dă-i un play să le auzi cum sună.

Comentarii