lora-bucurie-blana

Lora a anunţat vestea cea mare în direct la ProFM! Este super încântată

Despre ziua de marţi se spune că ar avea trei ceasuri rele, dar la ProFM au fost trei ceasuri bune. La Dimineaţa BLANĂ a fost invitată Lora, care a făcut în premieră marele anunţ.

Lora a cântat numai puţin de trei piese. Este vorba de "Draga", "Puişor" şi "Floare la ureche". Înainte însă a făcut marele anunţ în direct la ProFM. A fost unul cu suspans. Dă-i un play!

Aşadar, Lora este prima artistă confirmată la superconcertul ProFM SuperGirl, care va avea loc pe 8 martie, la ParkLake Shopping Center din Bucureşti. La categoria bărbaţi, primul nume confirmat este Liviu Teodorescu.

Evident că Lora nu putea scăpa doar cu interpretarea a trei piese. Matinalii ProFM i-au lansat provocarea "Cântă cuvântul". A fost un battle între Ramona şi Lora. Fetele au trebuit să cânte o melodii care conţineau cuvinte propuse de Coţofană. Printre acestea s-au aflat Rai, sufăr, Leonard Doroftei, DJ, înger.

Disputa a fost una la limită, deşi câştigătoarea s-a impus cu un scor catergoric. Lora a fost la un pas să cânte o strofă din viitorul ei single, pe care îi ţine încă la secret. S-a oprit la timp pentru a nu strica surpriza. Dă-i un play pentru a vedea cum s-a desfăşurat battle-ul. 

MAI CITEŞTE: Suma fabuloasă pe care a cerut-o Lora pentru a poza în Playboy

Comentarii