Lora-dimineata-blana-header

Lora a anunţat că ia o pauză! Cum a răspuns la întrebarea: eşti însărcinată?

Luni, 13 noiembrie, au fost trei ore cu noroc pentru ascultătorii ProFM. Lora a fost invitată la Dimineaţa BLANĂ, matinalul ProFM.

Lora a debutat pe catwalk, la radio. Este momentul când invitatul le povesteşte ascultătorilor, cu lux de amănunte, cu ce este îmbrăcată. "În picioare am nişte bocanci cu lanţuri, mai am nişte pantaloni de piele care vin în continuarea bocancilor. Mai sus este o cămaşă legată neglijent. Mai am un tricou cu următorul mesaj: i'm a hopeless romantic with a dirty mind!" Tradus în română ar fi: îmi place de Sebastian Coţofană, este foarte sexy! Este una dintre fanteziile lui Coţofană. :)

După acest moment de iubire, a venit şi momentul despărţirii. Lora a cântat în LIVE Session noul single "Rămas bun", care în două săptămâni de la lansare are peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube. Şi pentru că această melodie a creat şi o controversă, Sebastian a vrut să afle şi părerea Lorei. Unii spun că versul "Şi ce e bun/Zi ce e bun în rămas bun" seamănă cu cel din melodia "No Good în Goodbye" al trupei - The Script. "Nu ştiam de chestia asta, dar e normal, sunt metafore care sunt în multe ţări. Asta e, vorbele şi cuvintele s-au cam inventat. Expresiile s-au inventat. Şi bună ziua există", a spus Lora.

A urmat battle-ul între Ramona şi Lora. Adică, Sebastian Coţofană a rostit mai multe cuvinte, iar fetele au trebuit să cânte o melodie care conţine acel cuvânt. Cuvintele au fost: iertarea, corazon, destinul, şaisprezece, chiuveta, trofeu, centrul. Ce a ieşit, vezi în video cu cele mai tari momente din emisiune.

La finalul emisiunii, Lora ne-a dat vestea cea mare. "Îmi iau o pauză anul acesta, cam până pe 21-22 decembrie. Mă voi ocupa de promovarea acestui single . Îmi voi lua o pauză că am foarte multe lucruri de făcut şi abia aştept să urc pe o scenă mare şi să cânt <<Rămas Bun>>". Coţofană a fost curios să afle dacă această pauză are vreo legătură cu o eventuală sarcină. Dă-i un play să auzi răspunsul Lorei şi să vezi cele mai tari momente din Dimineaţa BLANĂ, ediţia din 13 noiembrie.

Comentarii