irina-rimes-cantare-header

Irina Rimes a cântat în premieră la ProFM piesa "Cosmos" şi s-a lăsat cu multe lacrimi

Irina Rimes continuă să ne surprindă. Aproape toate piesele sale ajung hituri, iar noul single "Cosmos" ar putea avea aceeaşi soartă.

Irina Rimes a fost invitată de Halloween la Dimineaţa BLANĂ, matinalul ProFM realizat de Ramona şi Coţofană. La unii dintre noi a prins această sărbătoare, dacă e să analizezi cum a fost îmbrăcată şi machiată Ramona de Halloween.

Alţii însă nu sărbătoresc Halloween-ul. Întrebată dacă este pro sau contra Halloween, Irina Rimes a spus că nu prea a prins-o. "Nu sunt nici pro nici contra Halloween. Nu este o sărbătoare pe care o sărbătoresc. Mă gândesc, că dacă există o sărbătoare a spiritelor rele, de ce nu există şi a spiritelor bune? Pe mine nu m-a prins aşa tare Halloween-ul." 

Irina Rimes a cântat două piese în LIVE Session. Prima dintre ele a fost "Bandana", iar pe cea de-a doua "Cosmos" a interpretat-o în premieră la un post de radio. A ales ProFM pentru că hiturile se aud prima dată la ProFM.

Irina a spus despre noul single că este piesa sa de suflet. "Cosmos e copilul meu, e piesa aceea care mă reprezintă ca artist, ca om, ca şi compozitor, ca interpret, ca tot."

Interpretarea ei a făcut-o să plângă pe Ramona. Toţi cei care se aflau în acel moment la ProFM au venit s-o consoleze. În caz că vă întrebaţi, momentul nu a fost regizat. Irina Rimes se pricepe de minune să ajungă în sufletele noastre. Dacă nu ne crezi, dă-i un play pe video să vezi cum sună Irina Rimes LIVE. 

Nu a fost o dimineaţă de groază aşa cum ne aşteptam de Halloween, ci un matinal plin de emoţie, dar şi de distracţie. Când o ai invitată pe Irina Rimes se poate întâmpla orice. Întodeauna este o prezenţă eclectică.

Comentarii