inna-gospodina-dimineata-blana

Inna a fost genială la Gospodina Challenge! Găteşte cu ceapă lungă, morcov alb şi cu de aia mov înăuntru

Inna şi The Motans au venit la Dimineaţa BLANĂ unde au cântat în LIVE Session noul single "Nota de plată". În mai puţin de o lună de la lansare, melodia are deja peste 9 milioane de vizualizări pe YouTube.

Inna a povestit cine stă în spatele acestui succes. Este vorba de Denis Roabeş (The Motans) , Irina Rimes şi ea. Şi pentru că vorbim de nota de plată, matinalii ProFM, Ramona şi Coţofană au fost curioşi să afle când au plătit ultima dată nota de plată Inna şi The Motans?  Denis a spus că în fiecare zi le achită fetelor nota, iar Inna că mereu nota ei este achitată de altcineva. 

Prima provocare pentru Inna şi The Motans a fost cea a preseturilor. Adică se ia piesa originală şi se cântă în alte variante. Celor doi le-a picat populară, operă, hip-hop, bisericească, "ceva pe sistem, să placă la toată lumea". Când s-a ajuns la varianta pe sistem şi pe barosăneală, Inna a făcut şi o dedicaţie. "Se face de la sora Inna pentru Dimineaţa BLANĂ, Ramona şi Coţofană."

A urmat o altă surpriză, dar de această dată din partea Innei şi a lui Denis pentru toţi ascultătorii ProFM. A fost o improvizaţie într-o franceză de baltă, aşa cum chiar Inna a spus. Finalul matinalului a fost epic. Ramona şi Coţofană i-au pregătit o provocare blană: Inna Gospodina Challenge. 

E frumoasă, e talentată, e celebră, dar este şi gospodină? Am vrut să aflăm, iar Inna ne-a răsplătit cu vârf şi îndesat. Ea a trebuit să ghicească cât mai multe legume dintr-un coş. A avut la dispoziţie 90 de secunde. Dă-i un play să vezi cum s-a ajuns la "morcovul alb, ceapa lungă şi de aia mov înăuntru."

Inna a cântat în aproape toate colţurile lumii, dar sunt şi locuri în care îşi doreşte foarte mult să ajungă. "Vreau să merg în Australia, iar într-o săptămână mi se va confirma turneul. Primul concert va fi în Sidney, în luna ianuarie. Îmi doresc în mod special să ajung în India şi să cânt la o nuntă de acolo."

Comentarii