dragos-bucur-dimineata-blana

Dragoş Bucur predă lecţii de marketing la ProFM! Cum poţi câştiga o vacanţă în Hawaii

În luna noiembrie, matinalii ProFM şi Dragoş Bucur se gândesc la Hawaii. Nu-i rău deloc, dacă simţi cam ce umbră e pe afară.

Dragoş Bucur a fost invitat la Dimineaţa BLANĂ, unde a vorbit despre noul film în care joacă. Este vorba de Hawaii, pe care-l poţi vedea la cinema din 17 noiembrie.

Este o poveste o  despre cum să ajungi la o moștenire de 3 milioane de dolari într-o vreme când un singur dolar deținut în casă era motiv să-ți pierzi libertatea pe viață.  Din distribuţie mai fac parte Andi Vasluianu, Constantin Cojocaru, Rodica Lazăr și Gheorghe Ifrim.

Dragoş Bucur le-a oferit o invitaţie gratuită Ramonei şi lui Coţofană. Ramona a spus că ea preferă să cumpere bilet pentru a susţine cinematografia românească. În acel moment, Dragoş le-a oferit gratuit o lecţie de marketing. El le-a explicat asultătorilor ProFM cum o invitaţie la un film poate transforma producţia respectivă într-un succes.

Mai mult, un bilet cumpărat la Hawaii te poate duce chiar în Hawaii. Dă-i un play şi cu puţin noroc, chiar tu poţi fi câştigătorul vacanţei.

Comentarii