DimineataBlana_1-2

Deschidem sezonul premiilor cool în Dimineața Blană, cu Ramona și Coțofană

Pentru că ziua ta începe cu o Dimineață Blană, alături de Ramona & Coțofană și ei s-au gândit la tine și îți aduc premii super cool, așa cum ești și tu.

Ți-am promis că-ți aducem doi tineri blanăăă care să-ți fie colegii de apartament, de muncă, prietenii aia haioși cu poftă de viață, cu o energie molipsitoare și cu o doză suficientă de creativitate și spontaneitate cât să te surprindă în fiecare dimineață.

Ai intrat în jocul lor și ai fost pe fază și super inspirat la Întrebarea de baraj, le-ai arătat ca oricât de nâstrușnic ar fi Cuvântul Zilei tu îi știi sensul, te-ai descurcat de minune la Provocarea rap iar la proba Cine sunt eu? prin care, doar dacă ești curios din fire și plin de imaginație poți să descoperi răspunsul, am primit de fiecare dată zeci de telefoane și tot atâtea întrebări și am aflat împreună răspunsul de fiecare dată.

Și nu ne oprim aici, îți promitem că în continuare te vom surprinde zilnic și diminețile vor fi din ce în ce mai blană; pregătim și noi provocări...așa că nu știi niciodată ce te așteaptă mâine dimineață. Un lucru e cert...se va lăsa cu distracțieeeee blană și cu premii suuuper cool pentru toți “blănoșii“ noștri, în fiecare dimineață, de la 7 la 10, de luni până vineri.

Vrei să știi ce ai de făcut ca să câștigi un premiu blană de la Ramona & Coțofană, nimic mai simplu: consulți regulamentul de mai jos și asculți Dimineața Blană.

Premiile blană sunt oferite de magazinul online www.gave.ro

 

Regulament

Comentarii