delia-bruneta-dimineata-blana

Delia voia ca Gabi Firea să apară în clipul "Du-te-mă". A mai explicat la ce se referă titlul piesei

Delia a venit la Dimineaţa BLANĂ unde şi-a prezentat noua piesa, "Du-te-mă". A vorbit şi despre clipul care a creat ceva controverse, dar şi despre cum au decurs filmările acestuia.

Delia a lansat o melodie, care a devenit instant hit. Se întâmplă tot mai des în ultima vreme acest lucru. "Du-te-mă" este o piesă care te pune pe gânduri, dacă ar fi să te gândeşti la mesajul din spatele ei. În clip pare explicit cam despre ce este vorba, dar Delia ne recomandă să nu ne lăsăm duşi de val, că poate se referă la altceva. "E foarte simplu de explicat, nu ştiu ce-au înţeles oamenii. Uite, de exemplu, tu îţi trimiţi soţul la muncă: Du-te-mă şi adu-mi lumea la picioare. Adică, să meargă casa, să fie bine. E despre bunăstare în familie."

Printre versurile piesei "Du-te-mă" se află şi următoarele două: Dragostea mi-e dulce rău / Când mă pierd cu firea. La un moment dat, Deliei i-a dat prin cap ca în clip să apară şi Gabriela Firea, primarul general al Capitalei. Din păcate, nu s-a concretizat, iar Delia a explicat că ar fi fost foarte greu de realizat acest lucru. Probabil că din postura de persoană publică, Gabi Firea nu ar fi acceptat să apară în acest videoclip.

Delia a lansat o serie de expresii care au intrat în folclorul urban. Să luam doar două exemple: "Hai, rămâi cu mă-ta" şi "Du-te-mă". La rubrica Stradalogia de la Dimineaţa BLANĂ, Ramona şi Coţofană au vrut să afle cât de cunoscute sunt aceste expresii ale Deliei. Oamenii de pe stradă au demonstrat că nu trebuie să fii fan Delia ca să-i ştii versurile.

 

Comentarii