carlas-dreams-header-dimineata-blana

Cum ne-a tratat Carla's Dreams din perspectiva unui bogat arogant! S-ar putea face şi actor

Ştii de ce ai nevoie într-o zi de vineri pentru un weekend perfect? Întrebarea asta şi-au adresat-o şi matinalii ProFM, Ramona şi Coţofană. Ca răspuns, lor le-a dat Carla's Dreams, Beretta şi câteva cuvinte din suflet pe care să i le spui mamei tale.

Trupa Carla's Dreams a cântat în LIVE Session noua piesa "Beretta", care a adunat peste 10 milioane de vizualizări, în mai puţin de o lună de când a fost urcată pe YouTube. Sergiu, vocalistul de la Carla's Dreams, a vorbit despre această melodie. "Da, pe piesă sunt şi tenori. Linia melodică scrisă este una bizantină, care este antiradio. Într-un context corect, poate fi şi plăcută." 

Pentră că melodia este o metaforă în sine, mulţi nu prea au înţeles-o. Dacă nu ne credeţi pe cuvânt, Gia a făcut un sondaj pe stradă având ca temă versuri din Beretta. Vă putem spune că unii au interpretat altfel crăpăturile din asfalt, care de fapt ar putea fi ridurile sau semnele de pe faţa unui om, care a trecut prin multe la viaţa lui. "Eu sunt afemeiat şi mă gândesc la alte crăpături." Dă-i un play pe video şi pentru alte răspunsuri tari.

Sergiu, solistul de la Carla's Dreams, a avut parte şi de provocări. A avut de ales între cea a preseturilor pe voce şi cea în care a trebuit, în 20 de secunde, să vorbească de ziua mamei sale. "Azi e ziua mamei mele şi ţinând cont de vârsta pe care o am şi de câte ori a mai fost ziua ei de naştere, cu fiecare an se intensifică cu o bucurie şi o tristeţe tot mai mari. Începi să înţelegi vârsta, altfel decât o înţelegeai când erai copil mai naiv şi lipsit de griji." 

De asemenea, a trebuit să intre în rolul unui bogat arogant. S-a descurcat de minune şi nici n-a avut nevoie de 20 de secunde. În 5 secunde ne-a convins. Dă-i un play!

Comentarii