Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT TWO COLORS - CYNICAL

Connect-R, impresionat de o fostă concurentă la Vocea României! "Va fi revelaţia verii" | VIDEO

Connect-r-elianne-Dimineata blana

Connect-R şi Elianne au venit la Dimineaţa Blană cu noul single şi au dat bine de tot. Totuşi, de unde colaborarea între Connect-R şi Elianne? Ana Maria Alexie cânta de ceva vreme, iar un demo cu Elianne a ajuns la urechea lui Connect-R. I-a plăcut vocea şi s-a interesat de ea.

Aşa a ajuns să afle că Elianne a participat în sezonul 2 la Vocea României. Mai mult, Connect-R a spus despre Elianne că va fi revelaţia acestei veri în lumea muzicală românească. Dă-i un play pe video să afli şi alte lucruri despre Elianne (Ana Maria Alexie) spuse chiar de ea şi de Connect-R. 

MAI CITEŞTE: Connect-R a dezvăluit care a fost cel mai tare cadou primit vreodată de ziua lui | VIDEO

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Top citite
01 misha si connect-r
Motivul pentru care Misha nu i-ar ierta infidelitatea lui Connect-R, la șase ani de la divorț: „Mă vede că m-am schimbat, sunt alt om”
02 connect-r si misha
Connect-R își asumă vina pentru divorțul de Misha. A înșelat-o și nu i-a apreciat sacrificiile: La mine a fost mai greu să fiu familist
03 connect-r-maluma-de-romania-facebook-header
Cum și-a schimbat Connect-R percepția despre femeia adevărată: „Obișnuiam să cred că trebuie să știe să facă mâncare”
04 Maya si Connect-r
Ce a răspuns fiica lui Connect-R când a pus-o să aleagă între el și Misha, fosta soție. Artistul a rămas fără cuvinte
05 connect-r si misha
Connect-R, vacanță în Paris alături de Misha, fosta lui soție, și de fiica lor. S-au pozat la Disneyland și la Turneul Eiffel
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
misha si connect-r
Connect-R și Misha, împreună după divorț de dragul fiicei lor. Maya, în vârstă de doar nouă ani, și-a făcut debutul în actorie

Chiar dacă s-au despărțit în urmă cu mai mulți ani, Connect-R și Misha au o relație frumoasă de dragul fiicei lor, dovedind acest lucru chiar de curând, când au mers împreună să o susțină pe fiica lor, Maya, care și-a făcut debutul în actorie.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Cum a reacționat Connect-R, după ce Delia a fost criticată din cauza pozelor indecente/ Foto: Instagram
Cum a reacționat Connect-R, după ce Delia a fost criticată din cauza pozelor indecente: „Păcătoșii judecă alți păcătoși”

În ultima perioadă, Delia a stârnit controverse în mediul online după ce a postat mai multe fotografii pe care fanii le-au considerat indecente și nepotrivite. Utilizatorii de pe rețelele de socializare au judecat-o pe celebra cântăreață pentru că a apărut în costum de baie, susținând că aceasta este mult prea „vulgară”. Printre cei care i-au luat apărarea artistei se numără și Connect-R. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Carlas Dreams Nicole Cherry
Carla's Dreams și Nicole Cherry au jucat „Câte știi în 20 de secunde" la „What The Fun”.

Pe Carla's Dreams l-au încurcat articolele de bricolaj: „Eu nu știu ce înseamnă ...”

Partenerii noștri
PE ROZ Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”
Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”

Ce se întâmplă între Kate Middleton și prințul William după primirea diagnosticului de cancer. Apropiat: „Nu se simte exclusă!”

FILM NOW De ce s-a despărțit Tom Cruise de Elsina Khayrova. Ce rol a jucat în această decizie fostul soț al modelului, un oligarh rus
De ce s-a despărțit Tom Cruise de Elsina Khayrova. Ce rol a jucat în această decizie fostul soț al modelului, un oligarh rus

De ce s-a despărțit Tom Cruise de Elsina Khayrova. Ce rol a jucat în această decizie fostul soț al modelului, un oligarh rus

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură

Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT ”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil