Carla's-dreams-blana-feb18

Carla's Dreams pus în dificultate de propriile versuri! "Mă simt ca un elev care dă Bac-ul şi n-a...

Carla's Dreams a avut parte de o serie de provocări la Dimineaţa BLANĂ, matinalul ProFM. Cea mai tare a fost cea în care vocalistul a trebuit să cânte continuarea unor versuri din piesele trupei, pornind de la unul rostit de Coţofană.

Carla's Dreams cântă de şase ani. Poate nu par mulţi, dar dacă aduni concertele susţinute, atunci vei spune că parcă au trecut zece ani. De altfel, băieţii au o problemă cu oboseala, dorm câteva ore pe noapte, iar în unele săptămâni cu cântări multe, chiar mai puţin.

Una dintre provocările dimineaţii a fost ca trupa să-şi amintească versurile melodiilor de la începutul carierei, piese pe care le cântă mai puţin în concerte. Ramona şi Coţofană au ales câte un vers din "P.O.H.U.I", "Lumea ta" şi "Scrisoarea fratelui mai mic".

Cu această ocazie Carla's Dreams a povestit de ce avea versurile scrise pe foaie la primul concert susţinut la Chişinău în 2012. A mai explicat de ce la evenimentele mari cere prompter. Dă-i un play să vezi cum s-a descurcat la recunoaşterea versurilor. Îţi putem spune că la un moment dat a spus: "am plăcuta senzaţie că sunt ca un elev care s-a dus să dea BAC-ul şi n-a învăţat."

MAI CITEŞTE: Genial! Ce spune Carla's Dreams când este recunoscut pe stradă, dar şi de ce nu foloseşte des cardul" | VIDEO

Comentarii