sore-cotofana-ramona-header

Astea sunt maxime! Cum îi spune Feli lui Sore şi reacţia lui Smiley când a auzit "Sărută-mă şi taci"

"Sărută-mă şi taci" este titlul noului hit lansat de Sore. A depăşit deja două milioane de vizualizări în prima lună de când clipul a fost urcat pe YouTube.

Sore a venit la Dimineaţă BLANĂ unde a cântat LIVE noua melodie. S-a scuzat că vocea îi este afectată de răceală. Ne-a plăcut şi timbrul acesta, iar vocea a sunat sexy. Sorina Cătălina Mihalache, A.K.A. Sore, a povestit că prietenii apropiaţi îi spun Sorina sau Cătălina. Printre ei se află şi Feli, o ardeleancă adevărată, care i se adresează cu apelativul: Tu, Sorina!

Sore a vorbit despre piesa "Sărută-mă şi taci", care s-a născut, cum altfel, în studiourile HaHaHa Production. Printre cei care au auzit-o în faza incipientă a fost şi Smiley, căruia i s-a părut foarte tare ideea. "Piesa are ca backround o poveste reală, în cazul meu se poate spune că e inspirată din realitate. Împăcarea într-o relaţie e preferata mea", a declarat Sore la Dimineaţa BLANĂ.

Matinalul nu se putea termina decât cu o provocare pentru Sore. Ramona şi Coţofană au vrut să afle cât de bine îşi cunoaşte versurile Sore, la "Uită versul". Dă-i un play să vezi cum s-a descurcat Sore.

MAI CITEŞTE: "Dezbracă-te şi cântă" cu Smiley şi Feli! Au oferit tricouri personalizate ascultătorilor la bustul gol | VIDEO