barbara-isasi-el-nino-mandinga- header

Asta da "Arquitectura" | Mandinga au cântat "Puşca şi cureaua lată" cu influenţe cubaneze | VIDEO

Mandinga ne-au colorat dimineaţa cu vibe-ul lor fresh şi plin de energie. Au venit la Dimineaţa Blană cu noul single "Arquitectura", pe care l-au cântat live, dar şi cu o surpriză. Noua solistă, Barbara, a cântat în premieră la ProFM piesa "Soarele meu".

Poate nu ţi se pare nimic neobişnuit, dar Barbara abia acum învaţă limba română, aşa că e foarte greu de cântat. Barbara Isasi s-a născut şi a crescut la Madrid. Pe 26 aprilie, Mandinga au lansat noul single "Arquitectura", adică ritmuri caliente, versuri ce-ţi rămân întipărite în minte, mult dans şi două voci exotice: Barbara Isasi şi El Nino.

"Arquitectura" a sunat foarte bine live, dar a fost deschiderea sau piesa cu care şi-au încălzit vocile. Nu-i puteam lăsa să plece înainte de a-i trece prin câteva provocări. Ramona şi Coţofană au optat pentru cea a preseturilor, dar au mărit miza.

În loc de noul single, cei de la Mandinga au avut de interpretat piesa "Soarele meu" în mai multe stiluri muzicale. Le-au picat: varianta originală, operă, hip hop, populară şi bisericească. 

La varianta populară, Coţofană a plusat. L-a rugat pe El Nino să cânte o piesă populară românească. Aşa a ajuns la "Puşca şi cureaua lată", iar El Nino a făcut-o lată. În sensul bun. Dă-i un play să vezi tot momentul.