cotofana-antonia-ramona-micke-header2

Antonia şi Micke au avut parte de provocări BLANĂ din partea Ramonei şi a lui Coţofană

Antonia şi Micke au simţit pe propria piele ce înseamnă o Dimineaţă BLANĂ. Ei au fost invitaţii Ramonei şi lui Coţofană joi, la matinalul ProFM.

Înainte să cânte în LIVE Session noua lor piesă "El Amor", Antonia şi Micke au avut de trecut câteva provocări. S-a început cu prima pentru Antonia. A trebuit ca timp de 20 de secunde să vorbească încontinuu fără să se repete. Chiar dacă era dimineaţă, Antonia a arătat că este fresh. 

Pentru Micke provocarea a fost ceva mai dificilă. El ştie foarte puţină română, aşa că Ramona şi Coţofană l-au pus să reproducă o piesă în Română, iar Antonia s-o recunoască. Micke s-a descurcat de minute la refren, iar Antonia şi-a dat seama până la urmă despre ce melodie era vorba.

Deşi look-ul său aducea cu Justin Bieber, de la începutul carierei, Micke a spus că-i plac artiştii old school, adică Stevie Wonder şi Michael Jackson. Surprizele nu s-au oprit aici. Micke a cântat la chitara melodia "Juego" şi ne-a demonstrat că are în voce sensibilitate şi prin vene îi curge sânge latin. Dă-i un play pe video să vezi cele mai tari momente de dimineaţă. 

Antonia ne-a mai dezvăluit care este artistul pe care-l urmăreşte cu foarte mare atenţie în ultima perioadă. Este vorba de Stanaj, un tip care a început să cânte cover-uri, iar acum este deja un nume care oricând poate exploda pe scena muzicală. 

Comentarii