alina-eremia-dimineata-blana

Alina Eremia, provocare BLANĂ! Este legată de Cristi Borcea! "Am un secret pe care trebuie să-l divulg"

Am început săptămâna cu Alina Eremia, la Dimineaţa BLANĂ, matinalul ProFM. A avut parte de numeroase provocări şi s-a lăsat şi cu nişte dezvăluiri.

Alina Eremia are un single nou "Out of my mind" pe care l-a cântat pe bune în LIVE Session. Cu această ocazie am aflat cum a ajuns Alina să lucreze cu un producător american, prieten cu celebrul DJ Markus Schulz. "Novaspace este un producător american, are foarte mult potenţial şi este un tip super talentat. Am ascultat multe beat-uri produse de el şi se pricepe foarte bine la treaba asta. Este susţinut de Markus Schulz şi prietena mea Adina Butar şi aşa s-au legat lucrurile", a spus Alina Eremia.

Înainte de prezentarea noului single, Alina a început Dimineaţa BLANĂ cu o super provocare de Ramona şi Coţofană: în 20 de secunde trebuie să ne convingi că ai un copil cu Borcea!

După momentul de uluială, Alina Eremia a încercat să facă faţă provocării: "Whaaaat! De fapt, numele meu de familie nu este Eremia şi am un secret pe care trebuie să vi-l divulg. Doamne, nu pot să pronunţ, nu-mi iese. Nu am nimic cu personajul, dar mă blochez la sintagma: am un copil!"

Ramona şi Coţofană nu puteau rata momentul s-o întrebe cu ce actor de la Hollywood şi-ar dori să aibă un copil? A fost diplomată şi a păstrat răspunsul pentru altă dată, dar a spus că în copilărie avea o pasiune secretă pentru Leonardo DiCaprio. 

La finalul emisiunii a avut parte de o nouă provocare. Ea şi Ramona au făcut un battle în direct. Au trecut prin Carla's Dreams, BUG Mafia, muzică populară, dar mai bine dă-i un play să vezi ce-a ieşit şi cine a câştigat.

Comentarii