o-zone-tinerete

A făcut furori printre fane în perioada O-Zone! Uite cum arată acum Dan Bălan

Cu siguranţă îţi mai aduci aminte de hitul românesc care s-a auzit în toată lumea. Este vorba de "Dragostea din tei" care îi aparţine trupei O-Zone. Grupul nu mai există, dar membrii lui continuă să facă muzică separat.

Totuşi, au rămas în relaţii bune. Dan Bălan, Radu Sîrbu şi Arsenie Todiraş s-au reunit după 12 ani la Chișinău și București, de Ziua Europei și Ziua Victoriei pe 9 mai 2017, într-un concert live.

La un an de la lansarea melodiei "Dragostea din tei" în România, cei trei de la O-Zone au lansat acest superhit în toată Europa, ajungând pe prima poziție în 27 de țări ale lumii. O-Zone au fost 13 săptămâni pe locul 1 în Eurocharts și au vândut peste 8 milioane de discuri. Suceesul major obţinut cu piesa "Dragostea din tei" i-a făcut pe cei trei idolul adolescenţilor din România.

Dan Bălan a urmat o carieră solo de succes şi a venit la Dimineaţa BLANĂ alături de Matteo. Cei doi au lansat piesa "Allegro Ventigo", care în primele trei săptămâni de YouTube a sărit de 10 milioane de vizualizări.

Dan şi-a schimbat stilul muzical, dar mai ales imaginea. El a adoptat un stil mai sobru, mai matur, dar a rămas acelaşi tip glumeţ şi plin de viaţă.

Ne-a demonstrat la ProFM unde a venit cu Matteo şi au cântat "Allegro Ventigo". Cu această ocazie am văzut cum mai arată Dan Bălan. 

MAI CITEŞTE: Ascultă-i pe Matteo şi Dan Bălan cum cântă "Allegro Ventigo" în variantele populară şi "pe sistem"

Comentarii