indragita-cantareata-alina-eremia-vocea-din-spatele-unui-personaj-de-desen-animat 1

Indragita cantareata Alina Eremia, vocea din spatele unui personaj de desen animat

Alina Irima a venit in aceasta dimineata sa promoveze concertul ei de pe 18 septembrie de pe scena Media Music Awards, cel mai tare eveniment muzical din aceasta toamna.

Alina Eremia este cunoscuta publicului larg pentru vocea inconfundabila si prezenta scenica deosebita. Melodii precum Cum se face, Tu esti vara mea sau Nimeni pe drum au devenit rapid hit-uri de mare succes.

Putini stiu insa ca Alina a fost vocea unor personaje din desene animate. Astfel, Belle din Frumoasa si Bestia a prins viata prin intermediul vocii Alinei. Pe langa acest personaj, cantareata a fost si vocea lui Pocahontas din desenul animat cu acelasi nume.

In aceasta dimineata, spre incantarea celor doi prezentatori Alarma ProFM – Greeg si Onuc - Alina Eremia a prezentat un scurt buletin sportiv, cu vocea frumoasei Belle, despre meciul de fotbal dintre Grecia si Romania.  

Media Music Awards, prezentate de ProFM si MTV, sunt singurele premii muzicale unde difuzarile pieselor lor la radio si TV le aduc artistilor trofeele mult ravnite. 

Comentarii