Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE CHARLIE PUTH - DONE FOR ME

R3HAB: 5 lucruri nelipsite din viața lui

gradient-1 (1)

Unul din cei mai iubiți DJ din lume, R3HAB va fi prezent vara aceasta la București. Locul 12 în topul celor mai apreciați DJ de revista DJ Mag (2018), R3HAB este ascultat de peste 20M de fani lunar doar pe Spotify, în timp ce piesele lui depășesc 1 miliard de vizualizări pe YouTube.

Pe lângă super colaborările cu artiști precum Calvin Harris sau ZAYN, ori remixuri pentru Rihanna, Lady Gaga, Rammstein sau The Chainsmokers, R3HAB a colaborat cu Killa Fonic, IAN & Azteca pe remixul piesei “Fendi” în 2021, o adevărată surpriză pentru fanii muzicii urbane din România.

Mai jos, cele mai importante 5 lucruri din viața lui R3HAB:

  1. Laptop
    În ultimii 20 de ani, digitalizarea muzicii a fost evidentă pentru toată lumea, iar faptul că un DJ își pune laptopul pe primul loc în acest top nu ar trebui să surprindă pe nimeni. Momentele în care poți crea muzică nouă sunt puține când ai 100+ show-uri într-un an, iar pauzele dintre concerte trebuie fructificate cât mai bine cu un set-up cât mai compact.
  2. Headphones
    Dacă începem cu un laptop, clar trebuie să continuăm cu o pereche bună de căști. Lucrul cu muzică în căști este cunoscut tuturor acum, iar pentru un DJ este un lucru absolut firesc.
  3. Sala de fitness
    Sălile de fitness te ajută să îți menții siluaeta, dar și mintea sanatoasă. Șirul lung de concerte poate fi dăunător, dar bine că acum găsim săli de gym în mai toate hotelurile.
  4. Sauna
    După muncă și pauza de relaxare. Sauna este modul lui R3HAB de a se relaxa și de a-și aduna gândurile, și dacă ne gândim bine.. are dreptate!
  5. Mâncare bună
    De unde să începem... vorbim de mâncare bună! Cui nu îi place mâncarea bună, mai ales când călătorești extrem de mult și poți experimentat atât de multe culturi diferite și vaste. Iar cel mai mare pont aici ar fi că mâncarea bună și sănătoasă ne menține fericiți!.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Top citite
01 PUES
"Pues" este noul hit semnat de celebrii artiști R3HAB, Luis Fonsi și Sean Paul
02 global
R3HAB urcă în DJ Mag Top 100 și ocupă locul 13 în clasamentul celor mai apreciați DJi din lume
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

FILM NOW Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe aceeași lungime de undă!”
Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe aceeași lungime de undă!”

Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe aceeași lungime de undă!”

DIGI WORLD A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor
DIGI SPORT Un șervețel tocmai a fost cumpărat cu 890.000 de euro! Toate cuvintele care apar pe el
Un șervețel tocmai a fost cumpărat cu 890.000 de euro! Toate cuvintele care apar pe el
DIGI FM Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
UTV Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort