Dragos Patraru - Starea natiei

„Starea Natiei” cu Dragos Patraru a inceput la Digi24

Emisiunea este de luni pana joi, de la 22:30, la Digi24 si DigiFM. 

Dragos Patraru, gazda emisiunii „Starea Natiei”, prezinta timp de o ora, patru zile pe saptamana, cele mai importante evenimente ale momentului, in stilul deja cunoscut de telespectatorii sai. Intr-un decor nou, special creat pentru sezonul ce a inceput la Digi 24, echipa „Starea Natiei” reuneste, intr-un format unic, toate uneltele umorului pentru a informa, a educa si pentru a distra publicul.

„Am venit la Digi24 pentru ca ne dorim sa facem performanta editoriala, iar proiectul care ne-a fost prezentat ne-a placut. Sunt sigur ca publicului Digi24 ii va placea ceea ce ii propunem si ne dorim ca telespectatorii nostri fideli sa ne urmeze aici, chiar daca exista inca probleme de receptie a postului, in unele retele”, spune Dragos Patraru.

Emisiunea „Starea Natiei” este difuzata la Digi24 si Digi FM, de luni pana joi, in intervalul 22.30 - 23.30. „Starea Natiei” poate fi vazuta si pe net, pe www.digi-online.ro.

Totodata, pastilele „Starea Zilei”, cu Dragos Patraru, pot fi urmarite la Digi24 de luni pana joi, la 18:13 si la 21:58, si la Digi FM, la orele 8:45, 18:45, 21:45. Jurnalistul comenteaza, in stilul sau caracteristic, un subiect important al zilei.