smiley-concert-arenele-romane

Smiley sărbătorește live 10 ani de carieră solo în concert, pe 1 iunie, la Arenele Romane

Smiley va sărbători live 10 ani de carieră solo printr-un concert-eveniment, pe 1 iunie, la Arenele Romane, organizat de HaHaHa Production și BestMusic Live Concerts.

Artistul, care este deja la al treilea concert consecutiv de 1 iunie, la Arenele Romane, promite pentru anul acesta o supradoză de emoție, întoarceri în istoria sa artistică pe note din prezent, confesiuni muzicale, invitați speciali și multe alte surprize pentru public.

“Nimic nu se compară cu felul în care mă simt în timpul concertului de 1 iunie. Și acum dacă închid ochii, mă simt acolo, pe scena aia, fericit, după fiecare piesă cântată. Privesc spre public, îl aud, îl simt, îmi bate în inimă și e totul ca un vis. Mulțumesc pentru 10 ani în care trăiesc în acest vis frumos alături de voi și vă aștept să ne cântăm sufletele pe 1 iunie, la Arene.”, spune Smiley.
Doar 4200 de bilete vor fi puse în vanzare pentru concertul Smiley-10 ani, din 1 iunie, de la Arenele Romane, pentru ca publicul să aibă loc să danseze și să se bucure în voie. În 2015 și 2016, concertele din 1 iunie susținute de Smiley au fost sold-out în doar câteva săptămâni.


Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro/bilete-smiley-10-ani-pe-1-iunie-la-arenele-romane-28463/ și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.