afis-01

LINE-UP de EXCEPȚIE la The Mission! 

"Cu o floare nu se face primăvară", dar cu mai multe DA! Așa că organizatorii de la The Mission s-au gândit să sărbătorească anotimpul veseliei pe 18 Martie, la Romexpo, cu o porție de soare și câțiva artiști aleși pe sprânceană: Sven Väth, Miss Kittin și Andrea Oliva.

Sven Väth, eminența cenușie din spatele label-ului Cocoon și omul fără de care nu s-ar fi scris istoria muzicii electronice, caristmaticul “Babba”, vine în martie la The Mission pentru a ne colora primăvara în tonuri techno. Povestea continuă alături de versatila Miss Kittin, care a reușit să devină una dintre cele mai inspirate figuri și voci pe scena muzicii electronice, drept dovadă numeroasele colaborări alături de artiștii precum Martinez Brothers, Felix Da Housecat sau Steve Bug.
Andrea Oliva. Pentru unii, acest nume nu mai are nevoie de prezentări. În caz că totuși v-a “scapat” ceva, Andrea este fondatorul ANTS, rezident în cluburi renumite din toată lumea, cu producții “înșirate” în mai toate cataloagele labelurilor
underground și cu o prezență pe scena muzicii dance ce datează de mai bine de 18 ani.

Victor Stancov se va ocupa de “încălzirea” petrecerii.

Data: Sâmbătă, 18 Martie 2017

Ora acces: 22:00

Locatie: Romexpo, Pavilion C3, București

Parteneri media: ProFm, Dance FM

Ticket master: www.bilete.ro si in magazinele Inmedio și Germanos și în oficiile Poștei Române semnalizate bilete.ro