cotofana-1

Dj-ul ProFM, Sebastian Coțofană, a dat startul celei mai îndrăgite tradiții de Valentine's Day: Inima de Gheață ProFM. Ca de obicei, cea mai mare inimă de gheață, de 2.20 m pe 2 m, ascunde un super inel cu diamant, pe care oricine merge la ParkLake și se înscrie - adică estimează în câte ore/ minute/ secunde se va dezgheță Inima de Gheață, îl poate câștiga. Pe lângă inel, ParkLake a pregătit și multe alte premii, pe care toți cei care se înscriu le pot câștiga- telefone, vouchere, costume, etc.

Vocea după-amiezelor de weekend de la ProFM, Sebastian Coțofană, realizator al rubricii Poliția Muzicii din matinalul cu GreeG și Onuc, nu a venit singur la inaugurarea cronometrului. Alături de el au zis << Start cronometru >> și invitații săi, AMI, trupa Maxim- care a sărbătorit cu această ocazie un an de la alăturarea lui Iulian Selea în formula actuală a trupei, Theo Rose, Jean Gavril și Emil Rengle.

Cu toții au marturisit ca nu ar zice nu unui inel cu diamant și pe rând au estimat cam cât timp o să-i ia inimii să se dezghețe.
Întâlnirea la "umbra" inimii de gheață fost nu numai un prilej de admirat inelul cu diamant, dar și un prilej de distracție, Emil Rengle și cu AMI profitând de ocazie pentru a ne arată coregrafii care mai de care mai originale iar băietii de la Maxim sarbatorind, după cum spuneam, 1 an cu Iulian.

Vă reamintim:
Cursa pentru un inel cu diamant de la Kultho a început astăzi la Park Lake Shopping Center. Până pe 14 februarie, toată lumea are timp să dea o fugă până acolo, să se minuneze de inimă și să încerce să ne ia inelul. Baftă!

Detalii AICI