poza concrus

Cine se trezește dimineața cu ProFM câștigă premii BETON, fie bani, fie telefon! Ascultă matinalul ProFM cu Greeg și Onuc în fiecare dimineață, de luni până vineri, prinde momentul concursului și pregătește-te să răspunzi la întrebări de cultură generală din școala gimnazială! 

CE POȚI CÂȘTIGA
Unul dintre cele 35 de telefoane smart Allview* X3Soul Lite + Cartela Digi, iar dacă nu, premiul de consolare de 300 de lei va fi al tău!

CUM POȚI CÂȘTIGA
Concursul "Știi și Câștigi!" începe de LUNI, 17.10.2016, la matinalul ProFM cu Greeg și Onuc. SMS-urile se trimit DOAR la MOMENTUL CONCURSULUI, la 1872, cu textul "Ascult ProFM". Rămâi pe frecvență, iar dacă ai noroc și ai trimis SMS-ul cu numărul 50 sau 100, Greeg și Onuc te sună să te testeze! Vei primi cinci întrebări de cultură generală, iar dacă vei răspunde corect la cele mai multe dintre ele, vei câștiga telefonul! Dacă nu, stai calm. Premiul de consolare de 300 de lei îți întră oricum în buzunar. Succes!

CE BENEFICII ARE CARTELA DIGI OFERITĂ ASCULTĂTORILOR 
- 250 de minute în rețea 
- 50 de minute naționale 
- 100 de sms-uri în rețea 
- 500 MB trafic de date 
*Aceste beneficii sunt valabile timp de 15 zile de la formarea primului apel. În cazul în care câștigătorul își reîncarcă cartela, va primi în plus 100 de minute naționale și 1 GB de trafic de date.

Powered by Digi Mobil și Allview

CARACTERISITICI TELEFON

Smartphone-ul Dual SIM este echipat cu procesor Quad Core si memorie RAM de 3GB, care iti asigura o experienta multimedia remarcabila. In plus, ai un spatiu generos pentru a pastra pozele, filmarile si fisierele de care nu vrei sa te desparti. Memoria Flash de 16GB poate fi extinsa prin adaugarea unui card microSD de pana la 128GB. X3 Soul Lite ruleaza cea mai noua versiune a sistemului de operare Android™ 6.0, Marshmalow.

Acumulatorul de 2400mAh asigura pana la 720 de minute de convorbire si 220 de ore in stand-by. Mai mult, utilizatorul poate prelungi autonomia dispozitivului prin Modul de economisire a energiei care oprește rularea aplicatiilor in fundal sau prin Modul extrem care permite accesul doar in functiile de baza ale telefonului: Apeluri, Contacte, Mesaje si Ceas

Camera principala de 13MP cu autofocus si PDAF este prevazuta cu 4 lentile. Deschiderea diafragmei f/2.2 si tehnologia PureCel® asigura imagini luminoase chiar in conditii de iluminare scazuta.

Regulament