Ai vrut o masă la înălțime? ProFM te trimite la Dinner In The Sky. Câștigătorii concursului

Ai vrut o masă la înălțime? ProFM te trimite la Dinner In The Sky. Câștigătorii concursului

Ai vrut o masa la înălțime și la propriu și la figurat? ProFM ți-a îndeplinit această dorință
ProFM te trimite in Tabara de Copii Mari! ProFM te trimite in Tabara de Copii Mari!
Ia cina la inaltime cu ProFM si Dinner in the Sky! Ia cina la inaltime cu ProFM si Dinner in the Sky!
ProFM si Digi Mobil te trimit la Star Trek Beyond ProFM si Digi Mobil te trimit la Star Trek Beyond
Cisterna ProFM porneste la drum! Cisterna ProFM porneste la drum!
ProFM Vacantzatziki: toata vara, zi de zi, poti castiga o vacanta in Grecia si premii cool de la DigiMobil ProFM Vacantzatziki: toata vara, zi de zi, poti castiga o vacanta in Grecia si premii cool de la DigiMobil
ProFM te face VIP la Aeromania, cel mai spectaculos show privat de acrobație aeriană din România  ProFM te face VIP la Aeromania, cel mai spectaculos show privat de acrobație aeriană din România 
Cu ProFM si DigiMobil vezi cele mai tari filme si castigi super premii!  Cu ProFM si DigiMobil vezi cele mai tari filme si castigi super premii! 
ProFM si Digi Mobil te trimit la film! Castiga invitatii la Ninja Turtles 2 si un super telefon!  ProFM si Digi Mobil te trimit la film! Castiga invitatii la Ninja Turtles 2 si un super telefon! 
Vara asta, George Vintila te duce la cele mai tari festivaluri! Vara asta, George Vintila te duce la cele mai tari festivaluri!
ProFM si Cat Music te premiaza cu super compilatia ProFM 23 Years&Hits! ProFM si Cat Music te premiaza cu super compilatia ProFM 23 Years&Hits!
Adevarul sta in vin! Andrei Gheorghe si Greeg iarta pacatele mici! Adevarul sta in vin! Andrei Gheorghe si Greeg iarta pacatele mici!
Andrei Gheorghe iti da telefon! Asculta ProFM dimineata! Andrei Gheorghe iti da telefon! Asculta ProFM dimineata!
Castiga un iBoard de la ProFM! Update: Alina Elena ne-a luat premiul!  Castiga un iBoard de la ProFM! Update: Alina Elena ne-a luat premiul! 
De 23 de ani ai ProFM din PLIN! Andrei Gheorghe si Greeg dau zilnic plinuri de carburant!  De 23 de ani ai ProFM din PLIN! Andrei Gheorghe si Greeg dau zilnic plinuri de carburant! 
ProFM si DirectBooking.ro te premiaza cu o vacanta de cinci stele! ProFM si DirectBooking.ro te premiaza cu o vacanta de cinci stele!