ProFM te trimite HAI-HUI PRIN ȚARĂ DE ZIUA NAȚIONALĂ!

ProFM te trimite HAI-HUI PRIN ȚARĂ DE ZIUA NAȚIONALĂ!

Pe 1 decembrie, intra în horă. ProFM pune la bătaie o vacanță în fiecare oră! De Ziua Națională te trimitem să vizitezi cele mai frumoase locuri din România.
CONCURS! Greeg și Onuc caută ascultătorul perfect! CONCURS! Greeg și Onuc caută ascultătorul perfect!
CONCURS! "Știi și Câștigi!", în fiecare dimineață la ProFM cu Greeg și Onuc!  CONCURS!
Greeg și Onuc au transformat-o în IUBITA IDEALĂ! Ea a câștigat un PS4 pentru cel care i-a furat inima la metrou (VIDEO) Greeg și Onuc au transformat-o în IUBITA IDEALĂ! Ea a câștigat un PS4 pentru cel care i-a furat inima la metrou (VIDEO)
CONCURS! Îți oferim un PS4 și un joc tare, Ratchet & Clank CONCURS! Îți oferim un PS4 și un joc tare, Ratchet & Clank
Ai vrut o masă la înălțime? ProFM te trimite la Dinner In The Sky. Câștigătorii concursului Ai vrut o masă la înălțime? ProFM te trimite la Dinner In The Sky. Câștigătorii concursului
ProFM te trimite in Tabara de Copii Mari! ProFM te trimite in Tabara de Copii Mari!
Ia cina la inaltime cu ProFM si Dinner in the Sky! Ia cina la inaltime cu ProFM si Dinner in the Sky!
ProFM si Digi Mobil te trimit la Star Trek Beyond ProFM si Digi Mobil te trimit la Star Trek Beyond
Cisterna ProFM porneste la drum! Cisterna ProFM porneste la drum!
ProFM Vacantzatziki: toata vara, zi de zi, poti castiga o vacanta in Grecia si premii cool de la DigiMobil ProFM Vacantzatziki: toata vara, zi de zi, poti castiga o vacanta in Grecia si premii cool de la DigiMobil
ProFM te face VIP la Aeromania, cel mai spectaculos show privat de acrobație aeriană din România  ProFM te face VIP la Aeromania, cel mai spectaculos show privat de acrobație aeriană din România 
Cu ProFM si DigiMobil vezi cele mai tari filme si castigi super premii!  Cu ProFM si DigiMobil vezi cele mai tari filme si castigi super premii! 
ProFM si Digi Mobil te trimit la film! Castiga invitatii la Ninja Turtles 2 si un super telefon!  ProFM si Digi Mobil te trimit la film! Castiga invitatii la Ninja Turtles 2 si un super telefon! 
Vara asta, George Vintila te duce la cele mai tari festivaluri! Vara asta, George Vintila te duce la cele mai tari festivaluri!
ProFM si Cat Music te premiaza cu super compilatia ProFM 23 Years&Hits! ProFM si Cat Music te premiaza cu super compilatia ProFM 23 Years&Hits!