ProFM si Cat Music te premiaza cu super compilatia ProFM 23 Years&Hits!

ProFM si Cat Music te premiaza cu super compilatia ProFM 23 Years&Hits!

Le-am spus si fetelor cum ne noi si how deep is your love. Pentru ca noi gandim la fel, iubim la fel si ascultam aceleasi hituri!
Adevarul sta in vin! Andrei Gheorghe si Greeg iarta pacatele mici! Adevarul sta in vin! Andrei Gheorghe si Greeg iarta pacatele mici!
Andrei Gheorghe iti da telefon! Asculta ProFM dimineata! Andrei Gheorghe iti da telefon! Asculta ProFM dimineata!
Castiga un iBoard de la ProFM! Update: Alina Elena ne-a luat premiul!  Castiga un iBoard de la ProFM! Update: Alina Elena ne-a luat premiul! 
De 23 de ani ai ProFM din PLIN! Andrei Gheorghe si Greeg dau zilnic plinuri de carburant!  De 23 de ani ai ProFM din PLIN! Andrei Gheorghe si Greeg dau zilnic plinuri de carburant! 
ProFM si DirectBooking.ro te premiaza cu o vacanta de cinci stele! ProFM si DirectBooking.ro te premiaza cu o vacanta de cinci stele!
ProFM iti face FanTest-ul ! Castiga 300 de ron pentru fiecare raspuns corect. ProFM iti face FanTest-ul ! Castiga 300 de ron pentru fiecare raspuns corect.
SUPERtelefoane pentru SUPERfete! Asculta matinalul ProFM si castiga telefone Allview cu abonament Digi Mobil! SUPERtelefoane pentru SUPERfete! Asculta matinalul ProFM si castiga telefone Allview cu abonament Digi Mobil!
Iti place sa canti chiar daca nu ai voce? Avem noi premii. Inscrie-te la ProFM #namtalent Iti place sa canti chiar daca nu ai voce? Avem noi premii. Inscrie-te la ProFM #namtalent
Dragostea isi ia zborul la ProFM! Castiga o cina romantica cu elicopterul Dragostea isi ia zborul la ProFM! Castiga o cina romantica cu elicopterul
BRADul de BERE ProFM a fost castigat! Vezi din cate doze de bere era facut BRADul de BERE ProFM a fost castigat! Vezi din cate doze de bere era facut
Brad si vin de la ProFM! Ca sa ai sarbatori din plin!  Brad si vin de la ProFM! Ca sa ai sarbatori din plin! 
LET’S GET HIGH TECH cu ProFM! Telefoane, tablete si alte gadgeturi Vonino isi cauta din nou castigatorii! LET’S GET HIGH TECH cu ProFM! Telefoane, tablete si alte gadgeturi Vonino isi cauta din nou castigatorii!
La un an si ‘ceva’ de matinal … facem ‘altceva’! Gheorghe si Greeg iti dau o pizza la Roma!  La un an si ‘ceva’ de matinal … facem ‘altceva’! Gheorghe si Greeg iti dau o pizza la Roma! 
ProFM te trimite la concertul Nikos Vertis! Castiga invitatii la evenimentul extraordinar al celui mai iubit cantaret al Greciei.  ProFM te trimite la concertul Nikos Vertis! Castiga invitatii la evenimentul extraordinar al celui mai iubit cantaret al Greciei. 
Da-i o spaima lui Andrei si iti alegi ce premiu vrei! Asculta radioul vinerea asta! Muaahahahaaa  Da-i o spaima lui Andrei si iti alegi ce premiu vrei! Asculta radioul vinerea asta! Muaahahahaaa