PROFM - O BERE DE CALITATE SE DESFACE CUM VREI TU

PROFM - O BERE DE CALITATE SE DESFACE CUM VREI TU

Prinde concursul la radio si cu un simplu sms te faci cu 300 de lei instant! Raspunde corect atunci cand te sunam si premiul e al tau.
Din 31 august, matinalul ProFM revine! Andrei Gheorghe si Greeg emit de la 50 de m inaltime! Castiga o invitatie langa ei! Din 31 august, matinalul ProFM revine! Andrei Gheorghe si Greeg emit de la 50 de m inaltime! Castiga o invitatie langa ei!
Prinde Joia Supravietuitorilor la ProFM si te echipam de aventura Prinde Joia Supravietuitorilor la ProFM si te echipam de aventura
ProFM si Digi Mobil te trimit la UNTOLD! Ascult-o zilnic pe Nico ca sa mergi la festival ProFM si Digi Mobil te trimit la UNTOLD! Ascult-o zilnic pe Nico ca sa mergi la festival
ProFM te scoate la tableta…  si in vacanta! ProFM te scoate la tableta…  si in vacanta!
Marea Plecare la Mare cu MOL Romania Marea Plecare la Mare cu MOL Romania
Grecia este salvata!  VACANTZATZIKI PRO FM intra in prelungiri! Grecia este salvata!  VACANTZATZIKI PRO FM intra in prelungiri!
ProFM si DIGI MOBIL iti dau telefon! 100 de telefoane smart pentru 100 de ascultatori! ProFM si DIGI MOBIL iti dau telefon! 100 de telefoane smart pentru 100 de ascultatori!
Andrei Gheorghe si Greeg te scot la tableta! Andrei Gheorghe si Greeg te scot la tableta!
ProFM iti face cinste cu 4 plinuri de carburant pe zi ! ProFM iti face cinste cu 4 plinuri de carburant pe zi !
ProFM te scoate la tableta continua! Gheorghe si Greeg te premiaza in fiecare dimineata!  ProFM te scoate la tableta continua! Gheorghe si Greeg te premiaza in fiecare dimineata! 
LIVE VIDEO: De Valentine’s Day, ProFM dezgheata inimi! Castiga un inel cu diamante de 5000 lei!  LIVE VIDEO: De Valentine’s Day, ProFM dezgheata inimi! Castiga un inel cu diamante de 5000 lei! 
Pataniile lui Iancu la ProFM! Asculta-i pe Gheorghe si Greeg si castiga anvelope de iarna si multe alte premii de la 9695!  Pataniile lui Iancu la ProFM! Asculta-i pe Gheorghe si Greeg si castiga anvelope de iarna si multe alte premii de la 9695! 
Pregateste-ti camara! Varsam zeci de premii in ea! Caru’ cu premii se rastoarna la ProFM Pregateste-ti camara! Varsam zeci de premii in ea! Caru’ cu premii se rastoarna la ProFM
Cravatele COOL se castiga prima data la ProFM! Cravatele COOL se castiga prima data la ProFM!
CASTIGA CAUCIUCURI DE IARNA! Asculta ProFM si-o sa-ti mearga ca pe roate!  CASTIGA CAUCIUCURI DE IARNA! Asculta ProFM si-o sa-ti mearga ca pe roate!