Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE J BALVIN - 6 AM

Theo Rose, adevărul despre discuția pe care a avut-o cu Lia Bugnar, după ce și-a asumat relația cu Anghel Damian: „Ce a fost, a fost”

Theo Rose, adevărul despre discuția pe care a avut-o cu Lia Bugnar, după ce și-a asumat relația cu Anghel Damian
Theo Rose, adevărul despre discuția pe care a avut-o cu Lia Bugnar, după ce și-a asumat relația cu Anghel Damian

Relația lui Theo Rose cu Anghel Damian a fost destul de controversată, asta pentru că, în momentul când cei doi au fost surprinși împreună nimeni nu știa că regizorul terminase relația cu actrița Lia Bugnar, cu care a format un cuplu timp de nouă ani. 

Povestea de dragoste dintre artistă și regizor i-a luat prin surprinde pe toți, asta pentru că Theo avea o relație serioasă cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, iar Anghel era împreună cu Lia Bugnar. După ce s-au afișat împreună, au apărut o mulțime de speculații cu privire la relația dintre Theo și Lia, oamenii susținând că există o tensiune între cele două. 

Citește și: Cum arată casă în care se vor muta Theo Rose și Anghel Damian. Artista a publicat primele imagini: „Aproape gata”

În cadrul podcastului Anamariei Prodan, Theo Rose a făcut o serie de dezvăluiri despre viața sa personală, vorbind și despre discuția pe care a avut-o cu Lia atunci când și-a asumat relația cu Anghel Damian, cu care are un băiețel pe nume Sasha Ioan. 

„Foarte puțin (n.r. – a vorbit cu Lia Bugnar). A vrut să îmi spună că putem fi ok. Ce a fost, a fost și putem avea o relație. Își iubește personajele și putem fi în regulă”, a declarat Theo Rose, în podcastul Anamariei Prodan.

Lia Bugnar a suferit cumplit după despărțirea de Anghel Damian

După ce s-a aflat că s-au despărțit, Lia Bugnar a evitat să vorbească despre suferința prin care trecea. Actriței i-a luat mult timp să se refacă, înainte de a ieși să vorbească public despre durerea pe care a simțit-o, mai ales că oamenii au spus că a fost părăsită de Anghel pentru că era „prea bătrână pentru el”. 

Actrița a vorbit în cadrul unui podcast despre subiectul delicat și a considerat că mulți erau împotriva ei la momentul respectiv și era arătată cu degetul peste tot.

Citește și: Theo Rose se declară fascinată de iubitul ei, Anghel Damian: "E dragostea vieții mele". Un an de relație, copil și o iubire care crește

„Nu am simțiți niciodată că el m-ar fi părăsit doar ca să fie cu o persoană mai tânără. Asta nu a fost niciodată o problemă între noi, diferența de vârstă de 23 de ani dintre noi. Nu a fost un flirt, relația noastră a ținut 9 ani. Nici o secundă nu a fost vorba de vârstă. Nu vreau să spun mai multe, pentru că el nu e aici de față și poate nu vrea să discutăm despre asta. Este interesantă, în schimb, reacția oamenilor, mă refer la comentarii.

Reacția oamenilor este canibală la astfel de situații, au păreri, erau sute de oameni, cel puțin din ce am văzut pe Facebook, constituiți într-un tribunal, care vorbeau despre făptura care declanșase marele amor, despre Anghel, despre făptura care fusese lăsată de izbeliște. La toți era: «da, pentru că este bătrână!» Mă gândeam atunci cât de anostă să fie viața ta să te bucuri de un om care e oricum prăpădit în acele momente. Mai ales că eu nu am avut niciodată instinctul de a poza în cineva care nu e atins, știa toată lumea ce s-a întâmplat și cine mă întreba atunci, colegi, prieteni: «Ce faci, Lia?», eu ziceam direct: «Sunt praf!» Atunci m-au călcat în picioare efectiv!”, a declarat Lia Bugnar. 

Galerie foto

Top citite
01 24th Annual Latin GRAMMY Awards - Arrivals
Shakira, adevărul despre viața ei sentimentală, după despărțirea de Pique: „Nu ar trebui să-mi placă bărbații după ce mi s-a întâmplat”
02 Dalton Gomez și noua lui iubită, Maika / Profimedia Images
Dalton Gomez, fostul soț al Arianei Grande, iubește din nou. Cine este Maika, femeia care i-a cucerit inima după divorțul de artistă
03 Lenny Kravitz
Lenny Kravitz, dezvăluiri despre viața sentimentală: „Nu am mai avut o relație serioasă de nouă ani!”
04 theo rose
Câți bani a câștigat Theo Rose la începutul carierei. Artista a dezvăluit și ce și-a cumpărat din prima remunerație 
05 Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Bianca Censori și Kanye West plănuiesc să aibă un copil. Gesturile care i-au dat de gol pe cei doi
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Selena Gomez și Benny Blanco/ Profimedia
Selena Gomez plănuia să adopte un copil înainte să-l întâlnească pe Benny Blanco. Ce spune producătorul muzical

Selena Gomez, în vârstă de 31 de ani, a dezvăluit că plănuia să adopte un copil atunci când împlinea 35 de ani dacă nu ar fi întâlnit partenerul potrivit. Artista a menționat, de asemenea, că perioada de cinci ani în care a fost singură a fost marcată de acceptarea ideii de a rămâne singură și de a-și construi o familie pe cont propriu.

andra si catalin maruta (1)
Andra și Cătălin Măruță nu lasă iubirea să se stingă: "Ea e frumusețea mea". Imagini pline de tandrețe cu vedetele căsătorite de 16 ani

Vara aceasta se împlinesc 16 ani de când Andra s-a căsătorit cu Cătălin Măruță. Au doi copii împreună, dar se comportă tot precum niște îndrăgostiți care simt primii fiori ai iubirii. Într-un scurt filmuleț pus pe rețelele sociale, prezentatorul tv a arătat cum își ia rămas bun de la celebra lui soție, când aceasta pleacă la concerte și el nu o poate însoți.

What’s Up și Micky/ Foto: Instagram
Ce diferență de vârstă este între What’s Up și soția lui, Micky: „Prea tânără pentru mine”

După divorțul de Simina, What’s Up și-a găsit liniștea în brațele lui Micky, femeia care i-a devenit soție în mare secret. Ceremonia a avut loc la finalul anului 2023, iar invitații au aflat că își unesc destinele cu o seară înainte. După ce a trecut prin unele dezamăgiri în dragoste, artistul și-a dorit să păstreze cât mai departe de ochii publicului relația.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Fiica Iuliei Albu se pregătește pentru admiterea la liceu. Vedeta a dat tot din casă: „Are tot felul de drame existențiale”
Fiica Iuliei Albu se pregătește pentru admiterea la liceu. Vedeta a dat tot din casă: „Are tot felul de drame existențiale”

Fiica Iuliei Albu se pregătește pentru admiterea la liceu. Vedeta a dat tot din casă: „Are tot felul de drame existențiale”

FILM NOW Tommy Lee Jones, fotografiat în public cu soția și copiii lui. Actorul de 77 de ani este unul dintre cei mai discreți de la Hollywood
Tommy Lee Jones, fotografiat în public cu soția și copiii lui. Actorul de 77 de ani este unul dintre cei mai discreți de la Hollywood

Tommy Lee Jones, fotografiat în public cu soția și copiii lui. Actorul de 77 de ani este unul dintre cei mai discreți de la Hollywood

DIGI WORLD Semnalul transmis de corpul tău care te avertizează că nu ar trebui să bei cafea. Poți face un test simplu în oglindă
Semnalul transmis de corpul tău care te avertizează că nu ar trebui să bei cafea. Poți face un test simplu în oglindă

Semnalul transmis de corpul tău care te avertizează că nu ar trebui să bei cafea. Poți face un test simplu în oglindă

DIGI ANIMAL WORLD Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri
Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri

Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri

DIGI LIFE Schimbările climatice au cauzat, în medie, 26 de zile suplimentare de căldură extremă, în ultimul an. Cele mai afectate 5 țări
Schimbările climatice au cauzat, în medie, 26 de zile suplimentare de căldură extremă, în ultimul an. Cele mai afectate 5 țări
DIGI24 Analiza lui Traian Băsescu pentru prezidențiale. Ce s-ar întâmpla dacă Ciolacu și Ciucă ar fi contracandidați. Ce șanse ar avea Geoană
Analiza lui Traian Băsescu pentru prezidențiale. Ce s-ar întâmpla dacă Ciolacu și Ciucă ar fi contracandidați. Ce șanse ar avea Geoană
DIGI SPORT Cum ne-a numit țara selecționerul Ucrainei, după rezultatul care a luat pe nepregătite lumea fotbalului
Cum ne-a numit țara selecționerul Ucrainei, după rezultatul care a luat pe nepregătite lumea fotbalului
DIGI FM Anca Țurcașiu a devenit bunică la 54 de ani. Ce nume special va purta nepoata ei
Anca Țurcașiu a devenit bunică la 54 de ani. Ce nume special va purta nepoata ei
UTV (VIDEO) Reactia lui Babasha dupa ce a fost huiduit la concertul celor de la Coldplay: “Am avut inainte o proba de sunet cu Chris Martin si lui i-a placut foarte tare de mine”
(VIDEO) Reactia lui Babasha dupa ce a fost huiduit la concertul celor de la Coldplay: “Am avut inainte o proba de sunet cu Chris Martin si lui i-a placut foarte tare de mine”