Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER MARIO FRESH - OFF40 - SI CE DACA

Fiica lui Eminem s-a logodit. Cine este bărbatul care va deveni ginerele celebrului rapper

Fiica lui Eminem s-a logodit/ Foto: Instagram
Fiica lui Eminem s-a logodit/ Foto: Instagram

Fiica lui Eminem, Hailie Jade Mathers, în vârstă de 27 de ani, s-a logodit. Tânăra a spus „DA” atunci când a primit un inel cu diamante de la iubitul său, Evan McClintock. Cei doi au o relație de ma bine de șapte ani de zile. 

Vestea a fost dată chiar de fiica celebrului rapper. Aceasta a postat mai multe imagini pe contul său de Instagram, acestea fiind realizate exact în momentul când Evan îi adresa întrebarea cea mare. Mai mult, într-una dintre fotografii putem vedea și inelul cu diamante pe care McClintock i l-a oferit.

Citește și: Eminem, apariție rară în public alături de fiica sa, Hailie. Declarații neașteptate ale mamei rapperului

„Retrospectiva acestui weekend… 2.4.23. Te iubesc @evanmcclintock11”, a scris fiica lui Eminem pe Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imagini, cei doi poartă ținute casual, Hailie optând pentru o pereche de jeanși gri, o jachetă din piele și o pereche de cizme negre. În ceea ce îl privește pe logodnicul său, Evan, acesta a purtat un palton negru, o cămașă albă, o pereche de pantaloni bej și ghete maro.

Citește și: Hailie, fiica cea mare a lui Eminem, fabuloasă în pantaloni din latex. Tânăra de 25 de ani a făcut furori pe rețelele sociale

Hailie și Evan formează un cuplu încă din 2016, de pe vremea când erau colegi de liceu. După terminarea liceului, aceștia și-au continuat relația, ambii urmând cursurile Universității din Michigan. Potrivit surselor, Eminem aprobă relația celor doi și este foarte fericit să vadă că fiica sa a găsit pe cineva care o iubește atât de mult.

După ce absolvit facultatea, McClintock a început să lucreze la compania de dezvoltare de software Scout. Acesta s-a angajat în anul 2018, unde în prezent este directorul de dezvoltare al întreprinderii.

Galerie foto

Top citite
01 crbl
Ce relație are CRBL cu fiica lui, Alessia, după divorțul de Elena: „Nu pot să trec peste cei 7 ani de acasă”
02 Lady Gaga și Michael Polansky/ Profimedia
Lady Gaga amplifică zvonurile despre logodna cu Michael Polansky. Gestul care le-a dat de gândit fanilor
03 Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea/ Foto: Instagram
Loredana Groza nu-și dorește ca fiica ei să urmeze cu carieră în muzică. Ce ocupație are Elena Boncea la vârsta de 25 de ani
04 Feli Donose
Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”
05 eminem
Eminem, 16 ani de când s-a "cumințit". Nu a mai pus gura pe alcool sau substanțe interzise: "Suntem mândri de tine", i-au scris fanii
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Celebrity Selfies
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina

Fiica lui Eminem a avut parte de o seară de distracție pe cinste. Hailie Jade, în vârstă de 28 de ani, s-a bucurat alături de prietenele ei de propria petrecere a burlăcițelor, pe un iaht luxos în Tampa Bay.

dr dre, eminem (3)
Dr. Dre, sărbătorit de Eminem, Snoop Dogg și 50 Cent, pe Hollywood Walk of Fame. Anunțul surpriză al rapperului

Dr. Dre a fost onorat cu o stea pe Hollywood Walk of Fame, iar cei mai apropiați prieteni și colegi de breaslă i-au fost alături. În plus, la scurt timp după acest eveniment, rapperul a făcut un anunț surpriză în emisiunea lui Jimmy Kimmel. 

Andreea, fiica lui Nick de la N&D/ Foto: Instagram
Cum arată fiica lui Nick de la N&D. Are 17 ani, iar artistul i-a cunoscut deja iubitul: „A crescut prea repede”

Nick de la N&D, pe numele lui real Nicolae Marin, este extrem de mândru de fiica sa, care, la doar 17 ani, este o tânără demnă și responsabilă. Artistul are o relație foarte bună cu Andreea și, deși își propune să o protejeze de orice pericol, înțelege că o parte din creșterea ei implică și experimentarea aspectelor specifice adolescenței. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

FILM NOW Chris Pratt, devastat de moartea dublurii sale. Cascatorul Tony McFarr a fost găsit mort în casă: „A fost o adevărată legendă!”
Chris Pratt, devastat de moartea dublurii sale. Cascatorul Tony McFarr a fost găsit mort în casă: „A fost o adevărată legendă!”

Chris Pratt, devastat de moartea dublurii sale. Cascatorul Tony McFarr a fost găsit mort în casă: „A fost o adevărată legendă!”

DIGI WORLD A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat
DIGI SPORT Dennis Man, gata să semneze
Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România
DIGI FM Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
UTV Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort